U Muzikantů nebo SH by to patrně stačilo, u nás je hodnota pro dojnou krávu o řád výš. 20 000 je hodnota na hranici líného psa. Mám na mysli čísla za celou řadu, ne jen za jeden subtyp.
Rád se zase něco dozvím, ale asi radši ve vašem tématu. Přece jen, to s rychlýma prachama a dojnou krávou se týkalo knih a bylo to hodně, hodně dávno... Ještě v době, které se dnes říká devadesátky...
nevím, proč vás kapelník irituje. nechceš nekupuj. Plagiátorství jo to je jiná věc. Ale dokud bude poptávka bude i nabídka. Jako to platí u nejstaršího řemesla. Pokud se ti nelíbí nekupuj. Já si taky vybírám. Vše je jen o volbě .
Můj přítel Gábor mi laskavě ukázal toto novinku. Popravdě jsem si myslel, že to nebude žádný zázrak. Ale bylo to ještě horší, než jsem si myslel. Jestli se tady vedou nějaké polemiky o tvaru přídě MiGu-21bis a "ladí se" nějaké tvary, tak tahle eFka je asi tak desatkrát nepřesnější než je rozdíl MF/bis. Ta má nejen tvarově špatně čumák, ale i zadek, překryt... Takové tvary, jak si představovali výrobci MiG-21 někdy začátkem devadesátek. Dál už jsme to neprohlížel, to mi úplně stačilo. Ale samozřejmě, najde se spousta lidí, kteří řeknou, že v tom poznají MiG-21, což je pravda. Tak to poznají v každé stavebnici, která nese jeho název. Jak jsem se před časem vyjadřoval ne zrovna pochvalně o Revellu, tak uznávám, že ten je lepší než tato novinka. Gábor na té stavebnici oceňoval nízkou cenu a to, že není od Eduardu. Takže je vidět, že i na takovém výrobku lze najít nějaká pozitiva
Add MiG-19P/PM: A druhá věc. Viděl jsem jen tak v plastu slepený MiG-19P nebo PM na stánku Clearpropu. To jsem čučel, ale zcela opačně. První model MiGu-19, který opravdu vypadá jako MiG-19 . Všechno, co dosud vyšlo mi připadalo nějaké divné. Ale zase na druhé straně, drahý "jak čokoláda", což se dalo čekat. Neodolal jsem a koupil oba. I za ty peníze to má smysl.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Tak ten zlepený MiG-19PM 1/72 v stánku Clearpropu konečne vyzeral ako naozajstný MiG-19PM. Na moju otázku či ho budú robiť aj v 1/48 mi presonál firmy povedal, že na budúci rok. Dúfajme . Inak na stole tam mali aj výlisky LaGG-3 1/48 a aj zlepený model bez kamufláže. Údajne by sa mal predávať cca za 3 mesiace.