Potřeboval bych radu a pomoc mam v plánu si udělat M17, vměřítku 1/72.Na netu jsem mic nenašel.Nevíte o nějakém modelu jemu podobný který by se dal na M17 překopat a je na trhu dustupný
vyzera to kvazi dost hranato... mozno nejaky odliatok alebo dosticky plastove...teoreticky by sa to mozno dalo urobit od nuly, len tie kridla to neviem ako by si zbuchal...
Makam na - He 111 H6 Im Krieg ist die Wahrheit das erste Opfer
Nemohl se třeba dívat kolem pylonu s křídlem? šlo by mu to sice asi blbě ale zdá se mi to reálnější než žeby mněl vystrčenou hlavu nad křídlo když se koukneš na letevou fotku. Tak to nevypadá jako možné řešení.
Téměř jistě lze předpokládat, že pohled vpřed se konal vykloněním hlavy na jeden bok a pohledem kolem pilonu. On ten trup je nahoře dost úzký. Za letu stejně není tak moc nutné vidět vpřed (třeba u Ryanu NYP taková možnost neexistovala vůbec) a na zemi prostě hadovité pohyby, jako většina stíhaček z WW2, kde přes motor taky viděli kulový.
Možná je to bláznivej nápad a což takhle to zkusit z Polikarpova PO-2.Rozpětí křídel mají skoro stejné.Pouze trup by se musel skrátit. jinak otázku jak kontrolovali prostor přet letadlem je viklonění hlavi na bok z letadla
litat Jsem M17 vživotě neviděl .Ale taky jsem četl něco o Messerschmittově žívotě.M17je vlastně jedno z jeho prvních motorovích letadel.A tím mě i zaujala