Dobrý den pane Šulc.
Díky za rozšíření stavebnice FW 190A-6 o dva noční stroje.
Jiří Mikeš
Martin Janoušek píše:Když je tu v tématu tak "mrtvo", tak napíšu myšlenku. Je mi známo, jakým způsobem se vyřazují položky z nabídky, to se tady zmiňovalo mockrát i to, že reedice doplňků se obvykle prodávají na kočku. No nicméně nezvážili by jste udělat na eshopu možnost u vyřazených položek přidat funkci "Měl bych zájem o reedici" + o kolik kusů. A kdyby po časovém nějakém rozjezdu se nahromadil nějaký rozumný zájem, tak by jste udělali reedici. Samo s nějakou tou reklamou v infu, kde by vyšel krátký seznam reedicovaných doplňků. V podstatě udělat to, o čem jste mluvil v nějakém rozhovoru, že se tak děje pokoutně přes podporu. Tak co to zlegalizovat? Jasně, komplikované, slabý prodej atd. , ale na druhou stranu, je škoda, že některé doplňky zmizely v propadlišti dějin. Myslím, že existuje docela dost modelářů, kteří netušili, že budou něco potřebovat v době, kdy ty doplňky byly na trhu a nyní mají smolíka. Je v nich navíc spousta práce vašich lidí a to je taky škoda. Navíc by přinesly nějakou tu kačku s nulovými vývojovými náklady. Nebylo by to rozumné? Pořád mám pocit, že ten současný systém je jakýsi začarovaný kruh.
Jiří píše:OK, díky za odpověď, spokojím se s novým PP, vypadá dobře. A dotazy, můžete nějaké nové info o Lancasteru? A otázka MiGu-21F, už víte, jestli bude čs. limitka, o které jste pochybovali? Nebo knížka bude v nějaké limitce? Tedy předpokládám, že jste snad i tu knihu nezavrhli...
Parabellum píše:A jaká je tedy vaše představa ?
Vl.Šulc píše:Kdybyste je kupovali, tak by vyprodané nebyly.
Vl.Šulc píše:Já taky úplně nechápu, jak souvisí požadavek na znovuvydání starých leptů s časopisem, viz Pojišťovák
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 návštevníků