Děkuji za odpověď pane Šulci potom rád počkám
pooky píše:Kedy pojde do predaja sada na pumovnicu na Do-335A od tamiye 1:48. Na fotkach pre interier uz je. Jak dlouho jeste budeme cekat?!!
akademikrichard píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s případnými limitkami Su-25 1/48 a Mi-17 o kterých se tady v minulosti psalo. Máte už nějakou vizi kdy by na ně mohlo dojít? Je nějaký pokrok s Blaníkem? Děkuji
bitner píše:Před několika lety jsem v tomto tématu od pana Sulce četl, že L-39 od nich určitě nebude. Jestli se od té doby něco změnilo, bylo by to super, ale moc bych se k tomu neupinal. Albik je komerčně dost nezajímavý. Cvičná masina odněkud z východu.
Vici píše:Prosím uvažujete o přidání QR kódů pro platbu za objednávku? Raději platím převodem, ať si na tom nemastí kapsu banka na váš úkor.... a QR kód by to zjednodušil
A ještě si dovolím - už nějakou dobu zpět jsem upozorňoval, že je škoda nechávat neaktuální toto menu https://www.eduard.com/cs/vydano/ ... celkem by to asi ulehčilo orientaci?
Uživatelé procházející toto fórum: David Michlan, Google [Bot], Harous, IvanD, Milan Krokosch a 26 návštevníků