Jakub Vilingr píše:Myslím, že zrovna ty Wespen jsou vůbec nejzajímavější a nejbarebnější stodesiny, co se daj sehnat. Owl declas dělá akorát Bf 110 E-1 Wolfganga Falcka, což je podle mě obrovský eso. Mám ale za to, že to je už mimo produkci.
Svejma kamuflážema jsou ty stodesítky neuvěřitelně pestrý. Akorát jednu stavím pro potřeby recenze a určitě udělám tu vosu, ale hlavně kvůli odzkoušení, zda se Eduardům ty obtisky podařilo odhadnout přesně.
Jakub Vilingr píše:Myslím, že zrovna ty Wespen jsou vůbec nejzajímavější a nejbarebnější stodesiny, co se daj sehnat. Owl declas dělá akorát Bf 110 E-1 Wolfganga Falcka, což je podle mě obrovský eso. Mám ale za to, že to je už mimo produkci.
Svejma kamuflážema jsou ty stodesítky neuvěřitelně pestrý. Akorát jednu stavím pro potřeby recenze a určitě udělám tu vosu, ale hlavně kvůli odzkoušení, zda se Eduardům ty obtisky podařilo odhadnout přesně.
Jakub Vilingr píše:Owl declas dělá akorát Bf 110 E-1 Wolfganga Falcka, což je podle mě obrovský eso.
Painkiller píše:teď mi dochází, že je to ta samá jednotka jako je v krabici, takže zvrchu zelená a zespoda černá - vše tam je.Tím je i zodpovězenej dotaz na typy - bože
Petr Tomančák píše:Painkiller píše:teď mi dochází, že je to ta samá jednotka jako je v krabici, takže zvrchu zelená a zespoda černá - vše tam je.Tím je i zodpovězenej dotaz na typy - bože
Herget se dá postavit z krabky Eduardu. Jednotka i období stejné, ale camo jiná. Ta co je v krabici Eduard, byl provizorní nástřik několika mašin shora námořní RLM 72.
Ta Hergetova je celá černá RLM 22.
Petr
Petr Tomančák píše:Tak mne napadá ještě jedna možnost.![]()
Koupit dekály !!!![]()
Petr
Uživatelé procházející toto fórum: vorvan a 38 návštevníků