Pajas píše:V lońském roce(tedy možná už předloni ono to utíká) běžel ne ČT2 v úterý po tři večery dokumentární pořed o Rommelovi a tam přímo Remlinger hovořil.už tedy starý pán,připadalo mi že má něco s hlasivkami,ale hovořil.Smál se a říkal,že v tom prostoru na nějaké štábní auto útočil,ale"v rychlosti 700 prý není čas vyměňovat si navštívenky".Tak si myslím,že dneska prokazatelně zjisti,kdo útočil na které auto v Normandii,on to asi je docela slušný mazec,takový protizemní útok,se prostě nedá.
souhlas. Ja myslim ze Remlingerovi asi i bylo fuk jestli strilel primo na Rommela. byla valka, delal co musel, a jako jeden z tech stastnejsich prezil. Ze uz nezije jsem nevedel - tedy cest jeho pamatce! Slavu netreba prat, kdyby slavny nebyl tak ho nikdo neprobira na zapadlem ceskem foru

sveho casu se mi povedlo najit asi toto :
tak to mohl byt bud S/Ldr J. J. "Chris" Le Roux, velitel 602ky.. a mozna s nim letel i Remlinger. a nebo to mohl byt kanadan Charley Fox z 412 (masina VZ-F) a nebo Col Mort Magoffin ze 362nd FG na P-47 a nebo Lt Harold Miller (?) z 359th FG na P-51 . a ted si vyberte.....
je to podobne tema jako o tom kdo sejmul Wittmannuv Tiger.
ale takovych temat vic, aspon jsou povetsinou konstruktivni

Naposledy upravil Vici dne 21 bře 2007, 17:15, celkově upraveno 1
Leave No Man Behind
BFC č. 3861
BFC č. 3861