Co se podívat o pár vláken dolů . Asi před měsícem se to řešilo v WELLINGTON Mk.IC 1:48 TRUMPETER barva interiéru. Ani není třeba překlikávat na další stránku ,je to stále na první straně Diskuse.
Plátno bylo lakováno červenohnědým vypínacím a zpevňujícím lakem a na to byly naneseny kamuflážní barvy. Prakticky celý stroj byl potažen plátnem a překližkou, vyjma motorů a tak.
Tak znova omluva a oprava . V Googlu zadej Cosford air museum Wellington a tam jsou fota z právě probíhající rekonstrukce a tam jsou vidět opravené kusy tou červenou co psal zonaria a teď Kubrt.
Dobrý den všem, chci se poradit ohledně stavby Wellingtonu 1/72 od MPM. Je to již řada let co jsem ho zakoupil a asi jsem zrovna dostal chuť si ho i postavit. Protože u bombarďáků mám rád otevřené pumovnice napěchované bombami, zakoupil jsem i set CMK. Můj dotaz je ohledně podvozku. Jednoho Wellingtona MK.III již vlastním, je to letitý Airfix a bohužel se stalo to, že po několika letech ve vitríně se mu ohnula podvozková noha. Tu jsem srovnal, ale po několika týdnech, nebo spíše dnech se ohnula znovu. Ten podvozek bohužel nevydržel váhu celého modelu. Chci se zeptat někoho, kdo má zkušenosti s MPM, zda li něco podobného nehrozí i tam. Pokud uvážím váhu modelu + váhu poměrně velikého PUR setu CMK, obávám se, že i tento podvozek to nevydrží. Na trhu jsou nějaké podvozkové nohy pro Wellingtona, ale bohužel většinou pro modely Trumpetýrů a Airfixu, pro MPM jsem nenašel nic. Nedokázali byste mi něco doporučit???