dikec.a nevis jestli je tam nejaka konstrukcni zmena oproti originalnimu americkymu?jde mi o to jestli tam pudou plechy a takovy jako na normalniho Mk.III v americkych barvach.
trocha obnovim temu,aj ked inym smerom, ide mi o motorovy set od CMK pre P-51B v 1/72,myslim ze je kazdemu znamy....nakolko ide o packard merlin, bolo by nehladiac na kompatibilitu stavebnic pouzit tento set aj pre mustanga D v 72ke? neviem o kolko sa tieto verzie v motore lisily....
Mustangy B/C mely motor Packard Merlin V-1650-3 anebo 1650-7, Decka mely Packard Merlin V-1650-7, tak myslim co mozno pouzit pro D ten motor od CMK pro Becko/Cecko - na foto 1650-3 a 1650-7 vypadaji pro mne prakticky stejne. Ocividne jestli se ten rezin schoduje z velkym vzorem.
Pozdrav Marcin Surzyn Rozestavěno: Bombonierove Bf 109G-6/AS/N a Bf 109G-10 bud G-14/AS
Řídící páku s okem měli jen britské Mustangy s Allisonem,pokud se nepletu,Mk III už měli normální řídítko. Mk I uděláš z Accurate a konverzních dílů Ultracast,nebo samovýrobou. Mk IA dělá Acc přímo. Mk III Tamka nebo ICM,což je totéž v horší kvalitě.