Zbraně omezujou a na olovo už se taky chystají...není eko. Mně se líbilo to s tou koblihou.
J. Fedič píše:Navrhuji VŠECHNY bez soudu okamžitě upálit!!! Všechny=obě strany
David Koktavý píše:Já bych ještě možná u takové recenze ocenil dvě další věci. Jak je to s kryvostí dekálu po aplikaci a jelikož je problematika finských znaků poměrně dobře zdokumentována, tak jaká je shoda se vzorem.
Berte to prosím jako konstatování ev. dotaz a ne kritiku recenze.
Pak si dovolím ještě svůj osobní názor na poznámku ohledně chybějícího přehledů typů letadel. Spíše bych jen uvedl, že chybí přehled nominálních rozměrů znaků na aršíku. Přehled typů by byl super, ale podle mně by to obnášelo diplomovou práci přesahující rámec možností výrobce i balení aršíku. To už je opravdu na každém modeláři aby si dohledal potřebný rozměr k danému typu letadla.
TomCZ píše:Pane Vyparino ve Vaší nové recenzi máte poměrně komický překlep, který lze přeložit jako "Finnistovy znaky", opravte si to prosím.
Nevím, zda Finist Jasný sokol nějakými znaky disponoval, ale modré svastiky to asi nebyly...
Zároveň v tom článku máte dvě nepřesnosti. Recenzované znaky byly platné do ledna roku 1944, kdy se měly zatírat bílé kruhy šedomodrou, a pak po příměří byly zcela nahrazeny kruhy, což asi víte, ale nevíte druhou věc, a sice že modrá barva na aršíku odpovídá s přimhouřením oka barvě v letech 1934-leden 1944. Před rokem 1934 byla modrá barva daleko tmavší. Takže znaky reprezentují obodbí 1934-leden 1944.
Zda si to opravíte, nechám na Vás.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků