Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48722 • Stránka 1363 z 3249 • 1 ... 1360, 1361, 1362, 1363, 1364, 1365, 1366 ... 3249
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod PetrB » 09 říj 2019, 13:09

On ten pátek odpoledne je trochu problematický....než se dostanu z práce a pak na akci tak už je večer...a ti co jezdí z daleka, tak aby si vzali minimálně půl den dovolenou... co to aspoň posunout na sobotu odpoledne/neděli?
PetrB

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šourek » 09 říj 2019, 13:30

PetrB píše:On ten pátek odpoledne je trochu problematický....než se dostanu z práce a pak na akci tak už je večer...a ti co jezdí z daleka, tak aby si vzali minimálně půl den dovolenou... co to aspoň posunout na sobotu odpoledne/neděli?

musíš k tomu přistoupit tak, že pátek je malá sobota a vyrazit už z Prahy okolo druhé, tak jak je to skoro v každém filmu :grin:

M.
Michal Šourek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod IPMS Nymburk » 09 říj 2019, 15:03

TVL to je hlína...tak si vezmu dovolenou na ten "zpropadený" pátek když termín notabene vím skoro rok předem a zaměstnavatele o to mohu včas požádat. Zdraví Libor Malý.
IPMS Nymburk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 09 říj 2019, 15:53

Libore,
ty jsi asi nikdy nepracoval v nadnárodní korporaci, že?
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod onysx » 09 říj 2019, 15:55

To Libor Malý .
Přesně tak. Tyhle nářky jsou k smíchu/pláči. Většina lidí tady půl roku sleduje info o E-day a pak jsou překvapený nebo zklamaný že to není na dva dny. Je to přeci každého volba jakou prioritu si v danou chvíli zvolí. Podmínky mistraku jsou jasné a to už člověka nutí ještě víc. Za mě jednodenní akce ok.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ

"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" :wink:
Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd.
Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard
P-39 Q Eduard
Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod onysx » 09 říj 2019, 15:57

Oldo ono je to celkem jedno kde děláš. Málo který zaměstnavatel je rád že není zaměstnanec v práci. I když si to naddělá. :wink:

"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" :wink:
Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd.
P-39 Q Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 09 říj 2019, 16:00

Nie každý pracuje v štátnej správe, kde si môže dovolenku naplánovať rok dopredu atď... Víkend je istejší a cestuje sa tiež lepšie.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PetrB » 09 říj 2019, 16:25

tak poznámka na tema jednodeni versus dvoudeni nebyl nářek ale reakce na nabitej program....čteš to?
.
pozn.: a když už jsi to nakousl, priority nejsou vždycky o tobě ale raky o lidech kolem a o zodpovědnosti ...ať už rodina nebo práce. Ne každýmu může práce upadnout od ruky úderem čtvrté protože si to před půl rokem naplánoval....pokud teda nesedím na úřadě nebo na vrátnici a pod. :-D ... ale to uz sem nepatří

onysx píše:To Libor Malý .
Přesně tak. Tyhle nářky jsou k smíchu/pláči. Většina lidí tady půl roku sleduje info o E-day a pak jsou překvapený nebo zklamaný že to není na dva dny. Je to přeci každého volba jakou prioritu si v danou chvíli zvolí. Podmínky mistraku jsou jasné a to už člověka nutí ještě víc. Za mě jednodenní akce ok.

PetrB

• Odpovědět s citací

Příspěvekod onysx » 09 říj 2019, 16:43

Tak to máš naprostou pravdu Petře. A věř že vím o čem mluvím protože jsem víc jak 20let zaměstnancem v soukromém sektoru. I když mám vše hotovo nemohu se jen tak sebrat a odejít z práce nebo nepřijít. Mám v sobě osobní odpovědnost a vždy si práci beru víc než bych musel. Další věcí je rodina která vždy stojí před modelařením - alespoň u mě. A i přes to že jako klub máme nějaké závazky vůči pořadateli v rámci klubové presentace tak na dva dny jen tak nejedu. A protože na mě víceméně leží vše kolem tohoto mám z celé akce pár záblesků a setkání s kamarády.

P-39 Q Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 09 říj 2019, 16:48

Ještě chvíli a rozpláču se. :crazy:
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Houmr_9 » 09 říj 2019, 17:13

Jednodenní je ok. S páteční predparty akorát. Bohužel mi to letos v ten pátek nevyšlo a štve mě to, Filipovu besedu bych rád slyšel. No což se dá dělat. Třeba za rok to klapne.
Honza Hammer
Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím.
Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. 8-)
Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Houmr_9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Plos » 09 říj 2019, 17:14

Já už vyždímal dva kapesníky... Skoro to vypadá, že někteří se z práce nehnou ani na Štěpána! :grin:
Richard Plos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 09 říj 2019, 17:26

onysx píše:Oldo ono je to celkem jedno kde děláš. Málo který zaměstnavatel je rád že není zaměstnanec v práci. I když si to naddělá. :wink:

je rozdíl rád/nerad a je mi umožněno / není mi umožněno.
Jen jsem tím chtěl říci, že v některých firmách je jedno, jak dopředu si nahlásíš dovolenou. To, jestli Ti bude umožněno ji čerpat, se dozvíš klidně až den před nástupem.
Tím končím,už se vám tu nebudu do této plodné diskuse více motat. =;
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 09 říj 2019, 17:46

Tady vidíte, že to není jednoduché (:)

Já osobně bych dvoudenní, respektive dvouapůldenní akci celkem uvítal, dokázali bychom jí programově naplnit a bylo by to celé klidnější. Obávám se ale, že protiargumenty budou silné a většině lidí jak z Eduardu, tak z modelářů, bude více vyhovovat současný formát.

Takže na příští rok budeme především usilovat o získání druhé haly, to je momentálně naše priorita. Dále budeme precizovat páteční program tak, abychom ho vyladili především časově. Letos to vypadalo tak, že jsme začali moc brzy a na první programové bloky tam ještě nebylo dost lidí. Příště začneme asi až v šest, a skončíme kolem deváté. Zachováme diskusi SMČR k systému bodování (Fiala/Šámal). Ta má dobrý diskusní potenciál, zvlášť po letošku, kdy se v hodnocení obou kategorií zavedly organizační změny, dle mého názoru užitečné a úspěšné. Rovněž zachováme besedu s kolegou Šilhánkem (Speciál Hobby/CMK), to mělo vysokou úroveň a myslím si, že z toho bude seriál na několik dalších let. A mezi to přidáme něco na podobné téma, jako byla letos přednáška ke knize Pod palbou hloubkařů. Navíc máme nahoře dvě uzavřené místnosti, kde by mohla být další beseda.

Příští rok to vypadá na dvě hlavní stavebnice na našem stánku, Spitfire Mk.I 1/48, a MiG-19 1/48 Limited Edition, pravděpodobně opět s knihou. K oběma bychom dokázali udělat besedu s piloty, u nás kolem Žatce zbývá pilotů devatenáctek ještě dost. Pan Palečný je dobrý vypravěč, a Spitfira by mohl vzít za svého Radim Vojta.

Pivo a klobásy budou taky, to se taky osvědčilo, stejně jako kafe (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Plos » 09 říj 2019, 17:49

Olda: To je ale život, nikdy nevíš, co bude zítra, dokonce ani to, jestli ten příští den přežiješ ve zdraví... Nad tím nemá cenu moc přemýšlet, trocha flegmatismu občas nezaškodí. Vyjde to: dobře, nevyjde to, taky dobře... :-D
Richard Plos

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48722 • Stránka 1363 z 3249 • 1 ... 1360, 1361, 1362, 1363, 1364, 1365, 1366 ... 3249

Zpět na Diskuse