Párádní fotky děkuju ! Abych pravdu řekl byl jsem ze všech možných hypotéz a pochyb o zbarvení Gabreskiho mašiny tak utahaný, že jsem t- bolta nechal ještě chvíli uležet v kitníku a vytáhl Macchi-202 (limitku od edy). Budu dělat camo co je v piksle a pro jistotu nesháním žádné podklady .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Jo,jo.Je to bordel Na té poslední fotce má Schillingova LM-S hodně kontrastní barvy a invazní pruhy má na křídlech i hřbetě trupu. Takže to vypadá na kombinaci DG/MSG. Na těch ostatních fotkách má invazní pruhy už jen na spodku trupu a kamufláž se jeví jako DG/DSG No a pak jsem našel tenhle scan z nějaké publikace,kde invazní pruhy jsou také jen na spodku trupu, a stejně ta kamufláž vypadá zase hodně kontrastní!? Ale buď v klidu,kamufláž Gabreskiho HV-A vypadá na všech fotkách stejně
Přílohy
Každý je lodí svou,každý má moře svý a kdo se bojí plout......je mrtvá ryba! Kolik je nás takovejch pane Mára...
Zdravím, nesouvisí to úplně s Gabreskiho T-boltem, ale sháním kabinu (bublinu) na 1/48. Předpokládám, že od typu D (25), až po N byla stejná. VACU překryt snad dělal Squadron, ale nějak jsem ho nikde na e-shopech nenašel. Takže bych bral klidně i výlisky nebo překryt z nějakého vraku (Academy, Tamiyam Hasegawa). Neválí se někomu zbytečně doma? Rád odkoupím, případně za něco směním. Díky Milan