Když si mě Andy tak hezky vyžádal, tak jsem taky přispěl nicméně. Kdyýž jsme stavěl Corsaira, onýtoval jsem křídlo, VOP a trup nechal být. Každý at si to udělá po svým. Aleši - wash může znázorňovat i špínu a u mě to tak převládá.
Aleši, viděl jsem kdysi moc hezky postaveného, nastříkaného a onýtovaného Corsaira na jedné výstavě. Onýtovaného i na plátěných plochách. Nýtovačský fanatismus tu zvítězil nad schopností alespoň letmého nahlédnutí do podkladů. Ale popravdě, je mi to jedno, je to jen koníček, nechť si každý staví a nýtuje jak chce a co chce.
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025
Jak na jakých fotkách. Pro změnu tě mohu předložit tuhle fotku kde až na pár částečných řad bod. svarů nevidím žádný velký prostor pro nýtovací/svařovací kolečko. Doufám že to nevemeš Honzo jako výzvu k tomu kdo dá lepší fotku. Jen jsem chtěl ukázat, že ani holý trup bez ničeho nemusí být out u toho kdo to tak udělá.
Taky netvrdím Niga co je správně a co ne. Máš nějaký fotky a nějaký a záleží co se hodí aktuálně do krámu. Jestli si někdo onýtuje trup- ok, jeho volba, stejně tak pokud někdo onýtuje jen křídlo. Tím bych to uzavřel za mě. Snad má Andy radost.
Martine óóóbrovskou Ale ne je to na každém jak chce ztvárnit svůj model. Nevadí mi ani jedna verze. Hlavně ať lepí. Já mám Od Davida B. kopr jak blázen.. No snad to zlomím.