Volakedy ich vydalo aj Legato a hned viac typov arsikov.... ale ja osobne som ich už nezohnal (zostava mi len ten vyššie uvedeny DP Casper) skus nejake burzy..
Přílohy
"Nikdy nie je dosť času urobiť niečo raz a poriadne, ale vždy je dosť času urobiť to dva a viac krát"!
O jaký kabát by jsi měl konkrétně zájem?Aršík doma mám(od AZ modelu) a jsou tam asi 3 kabáty.Zítra pošlu sken.Budu dělat kamuflovaného a tak mi určitě zbyde jeden šedý stroj a ještě jeden kamuflovaný.Doufám,že si to pamatuji dobře a na aršíku opravdu jsou 3 kabáty.
Tak to by snad nebyl neřešitelný problém.Mám přesně ten aršík,který zmiňuje Mitte.Pokud bude potřeba,mohu se podívat i po těch znacích.Protože stavím ta správná letadla,měl by jsem jich míti dosti.Písmena tedy budou a po znacích se podívám.Byl by zájem?
Pánové všem Vám děkuji moc za pomoc . Budu dělat kamufláž , 4 barevnou, Ozval se mne kolega ze Slovenska a obtisk bude .Jen mám trochu obavu se správností odstínu ,použil bych AGAMA C 11. C 12. C8. C9 . Z modelu mám stařičkou SB-2 FROG - NOVO a ICM SB-2 - zatím mám rozestavěnou-B-24 OMIAKINBAK A protože je začátek jara, tak se maká kolem domu. Modelařim, tak jen po troškách Všem Vám přeji hodně zdaru úplně ve všem Jarda