Som rád, že je tu toto vlákno venované práve Mariánovi, pretože bol aj členom Modelfora a aj keď prispieval hlavne do burzy, vždy som veľmi rád jeho príspevok otvoril, či sa tam niečo pekné nenájde aj pre mňa. Viacmenej sme sa stretávali v Nitre a na PZ, vždy sme si príjemne pokecali, naposledy žiaľ na PZ akurát niekoho vybavoval a mali sme čas akurát na pozdrav, potrasenie rukou. Chcel by som vyjadriť úprimnú sústrasť rodine a priateľom, A Tebe Marián za to že si bol...
Rado Sucháň 50 rokov
«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»
Mne a celej mojej rodine bude Marián nesmierne chýbať. Poznal som ho viac ako 30 rokov a posledných 15 rokov sme mali veľmi blízky vzťah. Veď asi preto sa jeho mama obrátila o pomoc práve na mňa, keď sa stala tá smutná udalosť. Ďakujem Vám všetkým za nádherné slová a prejavy sústrasti, budem ich tlmočiť Mariánovým rodičom.
Čo sa týka stránky www.takashimodels.wbl.sk, ktorú Marián založil a prevádzkoval, Vám môžem sľúbiť jedno - zatiaľ min. do konca roka 2016 nezanikne, hoci už dlhší čas bola v útlme. Ako akýsi jeho doterajší amatérsky webmaster som sa podujal v nej pokračovať. Predmetom však bude výlučne pozostalosť po zosnulom priateľovi JUDr. Jozefovi Malom, ktorá k dnešnému dňu ešte stále číta viac ako dvetisíc položiek.