Malé rýpnutí. V čem je model od Kory lepší než Italka nebo AMT když má každé křídlo jiný profil, levá gondola je jiná než pravá a rytí také není moc symetrické?
DO+FS je předpokládám onen přeletový kód?
pelikan píše:Malé rýpnutí. V čem je model od Kory lepší než Italka nebo AMT když má každé křídlo jiný profil, levá gondola je jiná než pravá a rytí také není moc symetrické?
pelikan píše:To rejpnutí jsem myslel tak, že podle některých kdo mají velmi přísná kritéria prakticky neexistuje správný model na Ju-88 1/72.
pelikan píše:A aby to bylo podobné musí se prý udělat plno změn a tedy dost práce.
pelikan píše:Pokud budu na reziňáku upravovat profil křídla a další věci, které jsi psal tak mi to nevychází o moc lépe co se týká pracovní náročnosti. To jsem měl na mysli.
pelikan píše:Zkus prosím ve zkratce ty chyby Italky a AMT popsat.
Mám domy novou Ju-88 G6 od Zvezdy. Podle mě je celkem OK až na moc malou SOP. Konkrétně na výšku tomu chybí něco oklo 3mm. Porovnával jsem to podle výkresů v AJ Pressu a Kageru. Podobný výsledek mi ovšem vyšel při použití metody poměřování z fotky. Jaký je tvůj názor na tuhle stavebnici?
Uživatelé procházející toto fórum: Daniel Bílek, Vl.Šulc a 35 návštevníků