Koupil jsem si jí, protože, ačkoli nejsem letadlář, mám ji moc rád. Pustím se do ní až si budu o sobě myslet, že mám na to postavit soutěžní letadlo za které se nemusím stydět, takže za dlouho. Překvapuje mě ale trochu, že jsem jí vlastně ani od nikoho neviděl postavenou...čím to? Čeká se na doplňky nebo jí schovávají všichni pod postel protože Airfix zřejmě skončil a tak naroste na ceně...nebo proč? Nebo prostě zajímá jenom mě?
travis píše:Kde jsi ji proboha koupil? Já ji nesehnal a to jsem se docela dost snažil.
Fakt? No ja si rikam ze jsem rad ze ji mam, ale ze ji nekdo nesehnal? Hmm... Sehnal jsem jí v MPM v Myslíkově v Praze. Tuším, že někdy ňa začátku loňského roku vyšla v Modeláři jako novinka...tak jsem tam hned šupajdil, protože chodím na ČVUT a na Karláku máme část falkulty, takže to mám za rohem....no a tam mi řekli že bude v půlce roku, pak že bude na podzim, pak před vánoci...pak po novým roce a snad někd v únoru nebo březnu (nebo tak nějak???) ji dostali, to jsem tam chodil každej tejden...a mám ji. Když jsem jí kupoval, určitě nebyla jediná ani poslední...
To je fakt nějaký divný.Když jsem v novinkách uviděl co Airfix udělal,byl jsem nadšen,ale taky mne polil mráz po zádech,protože už zase mne naštval MPMshop.TSR-2 se nedalo najít,tenkrát jsem sháněl Striže od gawy a byl jsem odbyt pěkným emailem.To jsem pochopil byla to japonská limitka,ale v novinkách zveřejním něco,co nemám v nabídce a za pár čísel nabízím konverzní sety od CMK ? tak to je fakt dobrý.No začíná mi pukat žíla na krku tak toho nëchám.Uvidím jak dopadnu teď,objednal jsem si tamiyáckou 16,ale to je něco jinýho ......tak zdarec.