To:zamex
Musím se přiznat že mě to taky zmátlo,ale trup je celokovový skořepinové konstrukce,tmelené nýty.Na tý poslední fotografii trupu co jsi poslal jsou vidět propadlé tmelené řady nýtu u trupových přepážek, a na pohledu do kabiny jsou vidět ty přepážky vč.nýtu.
Venry
No jo, mas pravdu, Myslel som ze su to iba spoje medzi drevenymi castami.
Uz som si to nasiel: trup bol z duralu, z preglejky boli dvere podvozku, priestor radia, a kridla. Zahnute konce kridiel boli z hlinikovej zliatiny.
Využiji tohoto staršího tématu: po prostudování veškeré dostupné dokumentace (díky Zamexi, díky Franto ) řeším otázku zbarvení. Všude se udává pravá polovina nosných ploch a motorová gondola RLM82 a levá půlka+trup RLM81. Jenomže na všech čb dobových fotkách mi připadá, že mezi barvami trupu a motorové gondoly není žádný kontrast, skoro bych si tipnul, že byl celý v jedné barvě (zelený?) a předpis byl jenom cár papíru a nedodržoval se. Pak jsem udělal pokus: natřel jsem modelářské barvy RLM81,82,83 různých výrobců na lesklý a matný povrch a vyfotil. V PC z toho udělal černobílou - a kontrast taky nic moc. Tak teď nevím, jak mám svého He-162 nabarvit. Poradíte? Mám obtisky na známou žlutou 11 se sestřely na směrovce a druhé na Nervenklau.
Tuším, že Francouzi svého Salamandra restaurují. Bohužel nemám čas to hledat, ale přes Google se dostaň na stránky s fotkama z opravy. Barvy jsou tam dobře vidět, protože oni na různých místech škrábali sondy. Nestudoval jsem to, protože jsem ho ještě nestavěl, ale na konec války bych tipoval nástřik co nejjednodušší - tedy jednou vrchní barvou. (jedním odstínem).