Potřebuju pomoc s uniformou jednotek SEAL. Dělám jednu figurku a nevím, jestli jsem alespoň trochu trefil vzor nebo je to úplná blbost. Pokud máte někdo nějaké obrázky, rád to uvítám. Předem díky Tomáš.
Přílohy
Naposledy upravil Tomáš Dunda dne 24 úno 2007, 16:16, celkově upraveno 1
To Zdeněk: Dík. To je jediná věc, kterou jsem udělal od tý doby, co jsem to fotil. Takže by to mohlo být zhruba ono. Uvidím, kdy se k tomu zase dostanu, pak sem hodím nějaký fotky.
Pozor Fotky 3 a 4 od Michala H jsou seprané normální woodlandy kterými byly jednotky vybavované daleko později. Ve Vientamu se používaly trochu jiné maskáče. Dokonce bych řekl že i ta budna už je vzor woodland - tedy písková, zelená a hnědá a černé větvě. IMHO Jungel verze má podklad přímo světle zelený, alespoň pole info které já mám k dispozici. Jako inforamce ti může sloužit i obrázky Rona Volstadta z obalů Dragoňáckých Seals a LRRP. Dále nedělej jim Tygry - jako an jedné z těch fotek zde. Tygry jsouzcela jinak střižené než OD, Woodlandy, a nynější i staré pouštní vzory.
A konečně - ty barvy jsou IMHO hrozně syté - musejí být pořádně vyblité - zesvětlil bych je pastelovými odstíny, ta zelená je asi tak Humbrol 120 Pale Green s kapkou TAN Hnědou bych dal zase daleko tmavší.
Omrkni In Action Special Forces in Vietnam a LRRP.