Můj poslední hotový kousek,Opel Italeri, hakl AFV Club, figurky Dragon a Tamiya, kola Tamiya,sudy Tamiya, zbytek domácí výroba. Jak jse mi to povedlo zhodnoťte sami,ještě bych rád podotkl, že jsem začínající modelář.
Přílohy
Naposledy upravil panther dne 17 bře 2006, 18:54, celkově upraveno 1
No asi tak,je mi 15,tohle je mé první dio,před ním bylo pár letadýlek a vrtulníků 1/72 : Mi-24, Hornet, Tornado, EH-101, MH-53E, UH-1, Gripen. Nyní mám rozdělaného Tigra I od Academy s kompletnim a dodělanym interiérem,nyní je ve fázi základní nástřk.
To se ale povedlo. Všimněte si vojáků okolo velitele, nadřízenej kecá a ostatní podřízený na něj zvysoka se..ou. Je vidět, že se vztahy na pracovišti za 60 let vůbec nezměnily. Jinak je to pěkný na začátek.
S takovýmto tempem budeš ve 20 dělat pro verlinden! Jako někdo má prostě dáno shůry! Osbně se snažím o něco podbného, ale na výstavě bych tě nechtěl potkat Doufám, že v příštích letech se na tento krásný koníček nevyflákneš (jako já ) Ale stará láska nerazeví tak se dá kdykoliv vrátit Jsem zvědavý na další Tvé počiny
Jediné co mi přijde spíš takové nepřirozené jsou ty sedící fritzkové. (ve 251-čce a na plotě) Působí na mě dojmem, že právě vykonávají potřebu. A co se týče toho velitela - no tak co, pozval si nižší důstojníky na kobereček. Zbytek se stará sám o sebe.