Michal.P píše:Marder III Sd.Kfz 139,lepty Eduard,pásy Friulmodel-ta cena,ale výsledek snad
BERGY píše:Zdravim
jeste jednou se vracim k tem blatnikum, koukam do navodu Eduardu u nich na webu a koukam, ze se tam musi nejak carovat a vytlacit (podle nich kulickovym perem) z rubu drazky do tech blatniku. Jak to tedy je? Bylo tezky to udelat?
BERGY píše:Mohl bys prosimte popsat detailneji jak jsi na to sel od A do Z? ja mam prave objednane ty na Mardera IIIM a tech prolisu se docela bojim a nerad bych lepty znicil. Fakt se to da udelat kulickovym perem jak je zobrazeno v navodu ?
Michal.P píše:BERGY píše:Mohl bys prosimte popsat detailneji jak jsi na to sel od A do Z? ja mam prave objednane ty na Mardera IIIM a tech prolisu se docela bojim a nerad bych lepty znicil. Fakt se to da udelat kulickovym perem jak je zobrazeno v navodu ?
Blatníky už mám nalepeny, takže bohužel postup neukážu, ale pár rad. Já mám takovou silnou teflonovou podložku. Je to v podstatě tvrdý materiál, ale na druhou stranu pod tlakem uhne. Vžádném případě to nezkoušej na něčem měkém. Tím perem to jde, nemusíš mít strach. Hlavně se nesnaž to protlačit na jeden zátah, tak jsem začal a málem i skončil. Dělej to třebas na 10x, pokaždé jen tak jemně. Po každém přejetí spáry jsem blatník otočil a zkontroloval co se děje, a tak jsem postupoval až do konečné podoby.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků