Tak jsem si postavil ten odznáček co nám dali ke vstupence na E-day.(děkuji moc ) Udělal jsem dvoumístnou, protože se mi víc líbí. Po dlouhý době jsem napustil i spáry. Doba stavby asi 4 hodinky. Barvy Gunze C60(RLM02) a syntetika tmavá šedá do spár. Model je to pěknej a detailní. Jinak nejmenší model co jsem kdy foukal pistolí.
Filipe good, ale neodpustím si ,co ten spodek- zadní spoj křídlo- trup a spára na zadní části trupu? Taky jsi to mohl malinko zamáznout vteřiňákem a přebrousit.
Sáákra ty to budeš zachvilku lepit dřív než si to koupíš
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Já si myslím, že poslední dobou se dělají pěkný 1/144 VZ TŘEBA Sweet, Eduard, Revell a Dragon. Tak proč né a nezabere to tolik místa, ideální modely na relax a na cesty.
Ano, přesně tenhle vstupenkáč teď řešim...
Je to oddychovka k nezaplacení (po 40 dnech tmelení dia).
Ale asi jsem to pojal jinak, z Avie dělám Me 262 B-1a/U1.
Mám k tomu návod od Big Brothera (revell 1:72), který už roky roluje ve výtrynce.
Dnes jsem tmelil motory, podle podkladů barvil budíky na palubni desce, filtroval sedačky a stínoval knyply, tak nevím jestli jsem pochopil význam nápisu "1:144"