To vorvan: hodně sou plechy od edoušů. Hadičky a trubky sou z měděných drátků, olověný sem si zatím nekoupil , no a nádrže sou z plastu nebo dřeva.
To skřivan: nepovídej, kdybys chtěl tak to zvládneš líp než já
Já hlásím hotovo! Prosím o konstruktivní kritiku - vím minimálně o tom, že se mi nepovedly se mi chlupy na ocase, ploutev zleva měla bejt světlejší a surfacer neměl být na rámování kabiny vidět. Na fotkách taky nejsou zdokumentovány přídavné nádrže, ale Švalbě sluší, tak jsem je tam picnul.
Přílohy
But the spirit of the free world is the final dream...
Lakoval jsem to pololesklým Agamím syntetickým lakem, ředění a 3:1 ve prospěch ředidla. Ty fotky to dost vytáhly, ve skutečnosti ten povrch vypadá líp. Ale je to chyba, mám se ještě co učit, no co, ještě před měsícem a půl jsem nevěděl ani, jak funguje a vypadá stříkací pistole
vorvan píše:Ještě jeden, ještě jeden Ty antény nejsou originální, že ne? Vypadaj nějak líp
Anténky a jiné drobotiny jsou ze sady Eduard Zoom Kanony jsou z jehle 0,8 a pitotka bude z 0,4 + 0,7 Neboj bude. Plán práce : od 9.11. dokončení A1a,
potom malá pauza, malé větší odreagování (Lancaster & Lysander)
a pak dodělání A1a/U3 a S-92
To Skřivan - Ty stavíš ještě S-92 a A-1a/U3? No potěš klobás To jseš snad ještě větší maniak přes Švalby, než já To všechno taky Revell? A to malý větší odreagování by v mým podání byla otročina na čtyři měsíce