To je příliš optimistické konstatování
Modýlek dokončený za 2 měsíce v zimě to je u mě rychlostavba, teď přes léto nemám šanci...
Zůčastním se aspoň s cca 20 let starým modýlkem Jak-3 od Směru, který po louhové koupeli byl před 10-ti lety přebarven ze zeleno-hnědé na šedo-šedou , vyfotografován a později nascanován. Tehdy jsem byl na ty fotky tak hrdý, že jsem si v paintbrushi tam dopsal copyright a zároveň jsem se pokusil v počítači vyrobit černobílý jakobyhistorický záběr
Přílohy
To je nascanovaná barevná fotka modýlku, focená stařičkou zrcadlovkou
To je upravená fotka do černobíla, která měla představovat Jak-3 v létě 1944 "kdesi na Ukrajině" :-)
Hele a musí to bejt nabarvený, Ono je to sice slepený, ale to jsem lepil když mě bylo cca 10 let, tak že bych to nechal být jak to je at je vidět jakej jsem byl patla
Cafte!
Konečne som to tu objavil. Rád by som sa prihlásil aj ja. Svojho Jaka-17 som tu už prezentoval tak hodím len link: http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?t=3664 Dúfam že na prihlásenie to stačí.
Ty jo... musim dodelat toho jaka 15 a 17 abych se mel s cim prihlasit.
Bude letos taky takovej SUPER diplom?
Malem jsem si striknul do textilu kdyz mi to posledne prislo! Vubec jsem to necekal a jsem na ty dva diplomy ted VELMI pysny..
Ať stavim co stavim stejne to zmrvim...
Na stole : Zachrana Do335A-12 1/48 Monogram 1x Ju88G-1 vaku 1/48 1x He 162 Prototyp 1/72 AZmodel, 1x He 162 Nightfigher double seat 1/72 AZmodel, 1x Bf109G 1/47 Eduard, 1x Boulton Paul Defiant Polska vaku 1/72 1x Dornier Do I Wall vaku 1/72
Tak přihodím i svého ptáka-jaka . Jak už to u capturáků bývá, po dokončení se objevily nové fotky, takže je blbě - mělo to imatrikulaci i na směrovce.
Nevadí, KP se staví dobře, dám si to výhledově ještě jednou...