Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Aaaaaa tak to je zlé, to mě nevyjde, takže se už ted omlouvám za neůčast PS:musím šetřit poslední dny dovolené na Horaždovice,díky změně termínu mě to vychází krásně do služeb
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Pozdravujem páni, škoda, že sa nebudem môcť tohoto stretnutia zúčastniť, do stovežatej sa chystám na E day. Chcem Vás však pozvať na podobnú akciu do Banskej Bystrice 6.9.2008 viď príloha. S pozdravom Lahita Imrich
Nazdárek. Chystám se přijet a už se těšim. Mam takovou otázečku. Jelikož jsem na setkání ještě nebyl, nevim, jak to probíhá. Jde čistě jen o pokec nebo se s sebou berou i figurky, případně i rozdělaný kusy ? Předem se omlouvám za ( jestli je to ) blbej dotaz a dík za odpověď.
Ahoj ve spolek. Obávám se, že se setkání nemohu zúčastnit neboť budu běhat v té době po severských plání a srohatou přilbou na hlavě, sekerkou a kulatým štítem v ruce....ano, ano, jedu navštívit Švédsko... Tak snad někdy jindy...ikdyž, co bych tam dělal, když už namaluji...