To je fuk, alespon si mohl pilot Luftwaffe rychle spočítat ve spětným zrcátku jestli má podle počtu kulometů vůbec cenu uhejbat nebo rovnou skákat.
jiří ščučka píše:kubrta si v mošonu zamlouvám na deset minut! nebojte nebudu ho bít,potřebuju jen comments k thůdovi
ten černej teda je
Jakub Vilingr píše: Ve skutečnosti také nebyl stejný stupeň lesku znaků a ostatního povrchu....
Martin Černý 'Černoch' píše:Jakub Vilingr píše: Ve skutečnosti také nebyl stejný stupeň lesku znaků a ostatního povrchu....
O tom by se dalo polemizovat, sám Gabreski ve svý knize vzpomíná že pro 56.FG zabrali všechnu leštěnku v širokém okolí letiště a svý bandasky poctivě leštili před letem.Já bych to klidně namastil celý lesklým lakem.
Jakub Vilingr píše:Pokud se mi ta gumenná kačica podaří nějak rozumně nafotit, tak zejtra tady budu opruzovat s fotkama
Martin Glogar píše:Jakub Vilingr píše:Pokud se mi ta gumenná kačica podaří nějak rozumně nafotit, tak zejtra tady budu opruzovat s fotkama
To zas bude opruz
Jakub Vilingr píše:Martin Glogar píše:Jakub Vilingr píše:Pokud se mi ta gumenná kačica podaří nějak rozumně nafotit, tak zejtra tady budu opruzovat s fotkama
To zas bude opruz
Tady vo rypnu nezavadíš. Zejtra bude pršet, svině ryjou.
Zdeno Bugan píše:No ty brdo, to je ale kacena. Len zakvakat Mistre, sprav s tym este nieco. A tie dekaly maju nejaky divny relief.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků