Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Díky za slova chvály chlapi. Jen aby to nebylo předčasné...
Včera jsem naflákal popisky. Možná jsem neskromnej, ale nemůžu se zbavit pocitu, že ty popisky vlastní výroby (což jsou všechny, kromě spodních ploch) jsou lepší než originál.
Přílohy
Naposledy upravil Tango dne 27 bře 2008, 15:35, celkově upraveno 1
Tedy Jardo, sleduju pozorně celou stavbu, ale to nýtování klapek mě tedy dostalo !!! Můžeš prásknout, jaké nýtovadlo používáš - p. Douska, 3 Detail, samodomo ? Bylo by možné (časem samozřejmě) vyfotit nějaký zkušební kousek plastu s nýtováním před začištěním a po začištění před surfem? Díky moc! Jinak paráda a doufám, že tento model Tě namlsal a bude nyní nálada na vzetí paličky a dláta na dosochání Meteoru ...
Ahoj Láďo, nýtovadlo mám od 3Detailu. Ale musím přiznat, že zrovna klapky byly takhle onýtované už v krabičce
JJ, T-bolt mě opravdu namlsal, takovou stavebnici už jsem dlouho nedělal. Už jenom přilepit bomby a je to Po T-boltu dodělám Dakotu (tam už je práce jenom na pár večerů) a pak už opravdu bude na řadě reinkarnace Meteoru