Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Snažil jsem se model co nejlépe nafotit. Dříve jsem fotil na balkoně ve fotostanu na denním světle, ale stěhoval jsem se a balkon nemaje, několik hodin jsem bojoval se světlem a je to pořád mizérie. Další oříšek je vložení vodoznaku...vše jsem měl přednastavené a uložené ve starém počítači...
Konečně po více než roce hotovo. Fotku tanku jsem nenašel, zbarvení je podle návodu. Barvy MR Paint. Chtěl jsem si postavit stroj s čistými liniemi, bez nářadí na bocích, takže jsem si vybral verzi G2.
Přílohy
Naposledy upravil Bobanski dne 02 srp 2024, 09:01, celkově upraveno 2
Co k tomu napsat. Barva MRP ruská zelená...chtěl jsem Čechoslováka...původně měl být hodně zaprášený, jako na fotce. Ale když jsem zabordelil přední pancíř, tak jsem si uvědomil, že by moje několikadenní práce s hraním si s patinou přišla vniveč. Tak jsem to pak půl dne odprašoval a zašpinil jen podvozek. A vlastně se mi to takhle líbí.
Stavebnice je od Das Werk, což je přebalený Dragon. Obtisky na StuH jsou v obou stavebnicích blbě, v obou jsou obtisky na StuG. Stejně tak je to případ č. 202. Doplnil jsem jen klipsny na nářadí, které jsou ve stavebnici moc tlusté, plastové.