Je to G4M1 od Swordu 1/72.
Milan Kuliffay píše:K sfarbeniu Ki-27b som našiel na nete ešte toto od Hobby Search.
A vyskladané podľa môjho "vzorkovníka" farieb MRP to vyzerá takto:
Žeby?
Marian Holly píše:MRP 417 je IJAAF standard c.3 "hairanshoku", sedo-modra, na interiery a jej pouzitie na vrchnu kamuflaz nie je zdokumentovane. Co je v navode z hobby search, poukazuje na iny IJAAF standard c.13, indigo blue a je zname ze BOLA pouzita v kombinacii so zelenou (midori iro 21 alebo ao midori iro 27) a "hnedou" c.30 karekusa iro alebo c.33, hlavne v Cine, tiez v Barme (Ki-48).
Milan Kuliffay píše:Pri hľadaní na nete som narazil na túto stránku:
https://emmasplanes.com/index.php/paint ... urs-japan/
Takže na moju otázku ohľadom farieb č.13 (Ao Iro) a č.33 (Kaaki Iro) a ich ekvivalentov MRP z predchádzajúceho vstupu som už odpoveď zrejme našiel. Podľa tejto informácie zatiaľ asi nie sú.
Marian Holly píše:Dobre si sa obzeral, krasny eroplan. Akurat jedno varovanie, RS vyzera v krabici krasne, lepsie ako Mania/Hasegawa. Vyzera... ked to zacnes lepit tak uvidis. Roboty ako na vakuforme. Som ta varoval!
Milan Kuliffay píše:Nakajima Ki-27b Nate 1:72Marian Holly píše:Dobre si sa obzeral, krasny eroplan. Akurat jedno varovanie, RS vyzera v krabici krasne, lepsie ako Mania/Hasegawa. Vyzera... ked to zacnes lepit tak uvidis. Roboty ako na vakuforme. Som ta varoval!
Marián, varovanie je fakt opodstatnené.
Aby som tam správne umiestnil motor, musel som si vyrobiť a do trupu presne vlepiť prepážku na ktorú motor prichytím.
Pripasovanie kokpitu do trupu je zatiaľ tiež slušným rozčarovaním.
Ale začal som motorom. Pokúsil som sa ho trochu vylepšiť podľa týchto fotiek.
Z mosadzných trubiek som sploštením vyrobil dva nasávacie kanály v hornej časti motora a z mosadznej guľatiny som doplnil akúsi trubku na motore.
Osadené do trupu to zatiaľ vyzerá takto. Budem to musieť pred striekaním ešte trochu začistiť.
Chladič oleja tam zatiaľ nedávam ... kompletovať to budem až po nafarbení.
Milan Kuliffay píše:Nakajima Ki-27b Nate 1:72
.... a z mosadznej guľatiny som doplnil akúsi trubku na motore.
Dr. zvied píše:Milan Kuliffay píše:Nakajima Ki-27b Nate 1:72
.... a z mosadznej guľatiny som doplnil akúsi trubku na motore.
Není ta akási trubka ta, ze které vedou kabely svíček k jednotlivým válcům?
tydyt píše:Ještě bych zkontroloval délku trupu, myslím že je o pár milimetrů kratší.
Za mně je nejlepší volba ICM.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků