Tak těch pár dekálů a popisek aplikováno a následně sundán lak. Na ten stříbrný povrch je to ideální. Dále jsem opravil boky klapky a nafoukal na VOP černé pruhy na které jsem nějak zapomněl
Honza Baranec píše:Tak těch pár dekálů a popisek aplikováno a následně sundán lak. Na ten stříbrný povrch je to ideální. Dále jsem opravil boky klapky a nafoukal na VOP černé pruhy na které jsem nějak zapomněl
Pojistovak píše:Fakt se mi libi Tvůj povrch.
I to jak fotíš. Nemáš k tomu nějaké info a postup?
Arrow píše:Honza Baranec píše:Tak těch pár dekálů a popisek aplikováno a následně sundán lak. Na ten stříbrný povrch je to ideální. Dále jsem opravil boky klapky a nafoukal na VOP černé pruhy na které jsem nějak zapomněl
Mňa by zaujímalo, akým lakom si to lakoval pred dekálmi, ak vôbec ?
Pavel Škoda píše:Ředíš lak Levellingem nebo normálním ředidlem gunze? A alespoň přibližně v jakém poměru?
Díky
Honza Baranec píše:Pavel Škoda píše:Ředíš lak Levellingem nebo normálním ředidlem gunze? A alespoň přibližně v jakém poměru?
Díky
Používám Levelling a poměr cca 1:3 nebo 1:4. Míchám to v pistoli takže to je jen hrubý odhad.
Arrow píše:Honza Baranec píše:Pavel Škoda píše:Ředíš lak Levellingem nebo normálním ředidlem gunze? A alespoň přibližně v jakém poměru?
Díky
Používám Levelling a poměr cca 1:3 nebo 1:4. Míchám to v pistoli takže to je jen hrubý odhad.
Dík moc, ten povrch je luxusný
Pavel Škoda píše:JJ, pěkný článek, kvalitní info (ostatně jako vždy od Honzy )
Michal Šourek píše:Krasne postaveno i nastrikano. Dovolim si pouze jednu poznamku ohledne modre pride. Navedl me na to Petr Dousek pred lety, ktery mel v tomto smeru P-51 v maliku. Ta modra je prilis zariva. Pouzivaly se dva odstiny - svetly na Becka a casny Decka a tmavy na Decka od zari 44 plus jejich zoxidovane pododstiny, pokud si to dobre pamatuji. V odkazu je to zobrazene
https://modelingmadness.com/scott/decal ... ip4808.htm
The 352FG carried 3 shades of blue on their P-51's;
"The dark shade matches German Imperial Infatry Blue (Flouquil 303080) and it had a reddish tint to it. The colour was used on most P-51D's arriving after September 1944 and on replacement aircraft or repair jobs.
The medium blue has been identified as USAAC Blue 23 (Flouquil 303275) and very likely the early P-51B's and -D's may have received this colour.
The third colour might have been an oxydation of the previous 2 colurs."
Taken from Blue Nose Birds of Bodney-series from Eagle Strike
Petr mi doporucil tento odstin
M.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků