Takže jsem vytáhnul z krabice a hlavně ze skříně další rozestavěnou potvoru. Každopádně Seahawk mě docela modelářsky naladil a musím zase zkusit nějakou sochařinu. Je to stařičkej Revell od Vládi Šumy. Po Kingkobře se pokusím ho nezprasit. Trup a křídla jsem měl zavřenej už déle, dneska jsem to jenom ojel šmirglem, přeryl a nanejtoval. Pak i slepil. Teď už asi zase začnu šnekovat.
Tak po několika 14hodinových pracovních dnech, kdy jsem rozhodně neměl ani sil si sednout k modelaření, tady mám mírný pokrok ve stavbě. Obroušený a narytý bačkory, připravenej motor v krytu a vymáčklej novej štítek kabiny. Bohužel u tohohle modelu je totální absence výfuků. Co jsem koukal je to docela spleť trubek. Musím prostudovat fotky.Ale na to je ještě čas. Tak jedna fotečka z procesu a opět z mobilu.
Takový modeláře obdivuju! Složit Tamiyu nebo Gawu, který jdou do sebe většinou samy a díly jsou s krásným rytím či nejty, dokáže každej, ovšem tohle? Na to mi ještě chybí buňky...
přeji moho daru ve stavbě vznikne z toho na 99.9 % hezký model jen je škoda že jsou ty původní nejtky tak velký a nepoužitelný bejt o něco meší tak to vypadá zajímavě s pozitivem:počkat počkat to je z nějakých méně vyjetých forem než jsem měl já panebože proč si na této stavebnici pohrál Dr. přerývač