Dioráma se odehrává v říjnu 1942, kdy se němci postupně (hodně rychle) stahovali až do Tuniska. Podrobněji - bitva cca 300 km od pevnosti Tobrúk.
Za němce kope 15. tanková u spojenců hrajou prim krysy... sázel jsem přímo na 4th armoured brigade .. (brrrrr, pluk 7. obrněný divize ), jenže ten zklamal, v oblasti moc nezasahoval a tak se ještě rozhodnu, jako barvu bude mit krysa na M3 Grantovi.
Sturčný výpis je: PzKpfw III Ausf. G Attack (nooo.. radši nic), SdKfz 251/1 Ausf. B - Matchbox ( k tyhle verzi je nejmin podkladu .-) ), Universal carrier + 6 Pdr - Airfix (ehm.. nebudu vulgarni, ale kdo to videl, me pochopi, ze tuhle stavebnici bych si uz nekoupil, i kdyz zadna jina firma tyhle kousky dosud nevyrabi), a nakonec M3 Grant - Airfix (nevim proc jsem znovu koupil tenhle smejd - zlata hasegawa)
Je toho mnoho a mnoho co by stalo za to "vypichnout"... skutecne se na to pripravuji bokem uz rok.. ale nechce se mi moc psat, tak zatim jen par usmolenych fotek tmeleni...
Pozn. autr. Ti, kteri dojdou k nazoru, ze to je zaklad podprumerne dioramy, at se prosim zdrzi svych komentaru. Opravdu je svym rozsahem a velikosti nadprumerna. Kvalita zpracovani uznavam neni z fotografii jeste zcela patrna.
Naposledy upravil marty. dne 29 črc 2007, 19:43, celkově upraveno 3