Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Pokračování na odřeninách .Bohužel na fotce to vypadá mnohem výraznější nežli je skutečnost.Asi důležitější je ,že mám dobrý pocit z výsledku.Tet se mohu věnovat šachtě zbraní a podvozku.
Venco, máš to pěkný! Furt lepší, než aby to bylo obráceně. Z Academy udělat Novo
Co je ale škoda a všimnul jsem si toho až teď, že ten chrbát máš moc ostrej hned za kokpitem a asi bude mít jinej průřez, než překryt. Ale protože budeš mít otevřeno, tak snad to nebude moc vidět.
Stále pokračuji sice trochu pomaleji ,ale stále k cíli. Drobotina nachystána ke kompletaci.Další porušení pravidel nenechalo na sebe dlouho čekat a budou požity kola z brassinu . Tak snad brzy dodám fotky do galerie.
Hlásím hotovo dobojováno ,lepší to neumím. Pravidla jsou porušena hned několikrát ,nestihl jsem to za jeden rok (trvalo to o fous déle),použil jsem vaku kabinku od rob taurusu,kola z brassinu takže vlastně ani nejsem vítěz.
Ale jo, jsi vítěz. My ostatní máme k dokončení hodně daleko. A úplně nejdál k dokončení má ten, co nás naočkoval, zloduch Karlos Nemodelos Tož gratulace, výsledek se vydařil, i když musím říct, že fotíš ještě hůř než já
Tak Venco, cozes to vlastne vyhral? Matne si pamatuju, ze hlavni vyhra byla vstupenka do gay klubu na sobotni gangbang party .. pojd, bude prdel, oslavime to fsici naraz, ja stejne ted nemam praci kvuli virusovi tak se nekde muzem slizt, rad se s vama rozdelim ...chrchly chrchly...