Ahojte priatelia,
na Plastikovej zime som mal vcelku zaujímavý rozhovor s jedným kamarátom na jednoduchú tému. Zvládol by si krabičku s minimom úprav? Len takú jednoduchú a čistú stavbu. Po malej chvíľke sme sa už bavili o tom aké doplnky ku konkrétnemu modelu existujú. No a tam sme sa nechceli dostať a tak sme sa po malej chvíli rozhodli pre stavbu modelu z krabičky.
Modely sa v skrini hromadia a čas nám uberajú detailné stavby. Rád by som Vás oslovil s myšlienkou takejto stavby ľubovoľného modelu (DTM, WRC, superšport, F1, ameriky, japonci...), v akejkoľvek mierke. Použité by malo byť len to čo obsahuje krabička. Úpravy by boli povolené len "samodomo". Bez pevne stanoveného termínu, len pre radosť zo stavby.
Ak ste v podobnej sitácii ako ja, prezrite prosím svoje kitníky a podporte mantáka, ktorý za posledné roky postavil jeden model pre seba a dva na objednávku. Vo vlákne sú vítaný všetci, čo by si radi užili zábavu pri "škatuli". Juniori, ľudkovia v progresívnom veku, dedkovia...Proste všetci.
Ja by som cez víkend predstavil krabičku od Hasegawy, Lamborghini Jota SVR. Samozrejme ak to nepôjde, vlákno nechám jednoducho zmazať. Ak Vás však táto myšlienka oslovila, neváhajte sa prosím pridať. Pochvaly prosím posielajte na mňa a pripomienky na tajomníka vlákna, ktorý sa Vám určite skoro predstaví. Tak teda "Hurá na škatule" a lepiť o dušu...