No sedi, kdyz do toho necpes to CMK... navic ten povrch je dost tragickej, musim to cele prebrousit, prelestit a prelakovat, aby to vypadalo alespon malicko kovove Njn, je z dob, kdy jsem to neumel jeste vic nez ted.
uvidime, co z toho vyleze.
M.
Tak jsem dneska v mezicasech pri Thudovi sem tam sahnul na Sabra. Uz jsem si ani nebyl jistej, jestli tu chuderu budu vubec dodelavat. A co jsem dnes nezjistil... tech par brousicich sessions dovedlo povrch do stadia, kdy se uz dal nafoukat. Tak jsem to zkusil.
Zatim jen 2 hliny, jeste me ceka steelka a pak samozrejme interierova zelena do vsech sachet, to, co jsem tam mel, se mi moc nelibilo.
M.
Jup, budu tlemit obe nabezky. Bohuzel jsem si toho vsiml az dneska po prvni hline... nastesti to trocha vterinaku a par minut brouseni spravi. Kazdopadne dik za upozorneni. Takhle to dopada, kdyz se vratim po dlouhe dobe k modelu M.
Radek Typlt píše:Mám dotaz na autora: V stavebnici je křídlo bez slotů nebo jsi to zatmelil? Mám Revella a tam je křídlo 6-3 se sloty bez plůtků.
Revell=Gawa, slotovany kridlo jsem videl jen v F-86D Promodeller(revell), Gawa (a potazmo revell) ma kridla jen neslotovana. Bohuzel, existuje spousta peknych A/E. Slotovane kridlo je mozna vlastne jeste v Italce, ale tam bych se bal kvality stavebnice.
M.
V Revellu F-86 je Martine slotový křídlo. Ale je to stejně prd platný, když sloty byly na zemi v 99% venku. Chce to buď sehnat konverzi Cutting Edge nebo odlít sloty ze Sabre Dogu, ono to vyjde nastejno ,i CE pouze odlil sloty a kus křídla z týhle stavebnice. Já půjdu druhou cestu, ještě že mám toho Sabre Doga doma.