Hmmm, je pekny... ja zase trosku vaham nad tym White Glint... len tie vyssie ceny ma dost odradzaju....
nemas ho nahodou uz postaveneho ?
Michal Žilinský píše:Galland píše:Nedam pokoj, opat spomeniem novinku (vlastne re-release) od Koto...
"Mechanicky King Kong" - RZ-015 Iron Kong, seria Zoids, 1/72
Nebyt tej ceny (7840 jenov na HS), tak by mi celkom padol do serie ku Lightning Saix...
Ty píí.o! To akože čo má byť? To som vedel už dávnejšie,že tí ryžožrúti to v tej hlave majú trochu poprehadzované,
ale čo predvádzajú s týmito (ani to neviem definovať čo to je ) kreatúrami, tak to už je naozaj teda sila !!!
To je hodné naozaj snáď iba pre ich kultúru, podobne ako tie ich anime postavičky a pod.
Ja tomu totižto asi vôbec nerozumiem čo to akože má byť.Buď som úplne retardovaný, alebo žijem v inom svete,
keď toto sa tam považuje za normálnu vec. Ja to totižto považujem snáď za úchylku. To snáď ani nie je možné,
aby niekto niečo takéto vymyslel. Tí ľudia asi žijú v dákom fiktívnom svete,keď dokážu vymyslieť takéto
píí.oviny. Keď by toto zbadal normálne zmýšľajúci človek ,musí si o tom pomyslieť svoje.
A čudujem sa tomu,že tu v Európe sa nájdu ľudia ktorých to dokáže osloviť.
Pardón za názor.Ospravedlňujem sa tím,ktorí v tom vidia dáky zmysel.
Michal Žilinský píše:Ty píí.o! To akože čo má byť? To som vedel už dávnejšie,že tí ryžožrúti to v tej hlave majú trochu poprehadzované,
ale čo predvádzajú s týmito (ani to neviem definovať čo to je ) kreatúrami, tak to už je naozaj teda sila !!!
To je hodné naozaj snáď iba pre ich kultúru, podobne ako tie ich anime postavičky a pod.
Ja tomu totižto asi vôbec nerozumiem čo to akože má byť.Buď som úplne retardovaný, alebo žijem v inom svete,
keď toto sa tam považuje za normálnu vec. Ja to totižto považujem snáď za úchylku. To snáď ani nie je možné,
aby niekto niečo takéto vymyslel. Tí ľudia asi žijú v dákom fiktívnom svete,keď dokážu vymyslieť takéto
píí.oviny. Keď by toto zbadal normálne zmýšľajúci človek ,musí si o tom pomyslieť svoje.
A čudujem sa tomu,že tu v Európe sa nájdu ľudia ktorých to dokáže osloviť.
Pardón za názor.Ospravedlňujem sa tím,ktorí v tom vidia dáky zmysel.
Michal Žilinský píše:.
Marian píše:no mam ale je trosku iny, hlava a nohy su tie iste myslim z ja ramea ale telo je ine ako mam ja, mne sa paci ten klasicky white glint
http://www.1999.co.jp/eng/10107064
no len tiz ta cena je dost velka, ale zas kvalita je fakt dobra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků