Hmm, to neni nic, na co by se nedalo zvyknout...
Petr "Bedřich" Mourek
Filip Tomči píše:Ted jsem začal mít takový ten pocit přefouknutého balónu, tak mě napadlo se po půl roce zvážit kde je problém. Bohužel jsem se zděsil. Před půl rokem jsem vážil 110 kg.(ano mám nadváhu) Dnes vážím 116 kg. Tzn, že jsem za půl roku přibral 6 kg. Od zítřka přestávám žrát, odkládám klíče od auta a vytahuju kolo. Do práce to mám 20 minut. To je taková moje perla.
bboris píše:Filip Tomči píše:Ted jsem začal mít takový ten pocit přefouknutého balónu, tak mě napadlo se po půl roce zvážit kde je problém. Bohužel jsem se zděsil. Před půl rokem jsem vážil 110 kg.(ano mám nadváhu) Dnes vážím 116 kg. Tzn, že jsem za půl roku přibral 6 kg. Od zítřka přestávám žrát, odkládám klíče od auta a vytahuju kolo. Do práce to mám 20 minut. To je taková moje perla.
Ja som pred rokom dal dolu 12 kg za 3 mesiace. Jedol som normálne, ale iba jedno jedlo denne. Večer iba oriešky, tie nemám rád, veľa ich nezjem. Po schudnutí som začal jesť trošku viac a denne sa vážim. Kolíše to + - 2 kg, čo som schopný dať dolu za cca 10 dní. Necítim sa lepšie, len nemusím kupovať zbrusu nový šatník. Veď preto som to urobil, nežrať je lacnejšie než nakupovať kopu nových handier.
bboris píše:Taj to vôbec neviem, ale je to väčšinou z objemu v páse. A je to hlavne o pevnej vôli. Nežrať je ťažké.
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků