Zdravím páni,splnil som si taký malý sen,zohnal som si tento stroj od Revell 1/9(keď už neviem nikde nájsť originál ),ale nikde sa neviem dopátrať fotiek nejakého muzeálneho kusa.Ak niekto vie kde sú fotky prosím o adresu,môžu byť aj dobové,ešte neviem v akej kamo ho spravím...
Ďakujem Filip
Google som skúšal,ale nenašiel som to čo som potreboval,fotky z Tanxheaven mám.Davnejšie som na nete narazil na super nafotenú BMW R75 niekde z múzea,vtedy som to nestiahol a teraz si už nespomínam na stránku.Ale aj tak ďakujem.
Filip
Zdravím,rozhodol som sa postaviť R75-ku s mg34 na sajdke,ale neviem,sa dopátrať k fotke kde ju má nasadenú. Poprosil by som,ak má niekto foto,chcem ju postaviť z vých.fronty najlepšie od SS,alebo z Normandie,ale ten starší model,ktorý nemá ešte manžety na prednej vidlici.
Ďakujem
tohle ti tady asi nikdo neporadí, protože to je asi nelegální a tudíš by to mohlo být v konfliktu s kodexem .. nebo ne???? když tak můj příspěvek smažte ať nikoho nedráždí...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
O čom točíš,však tu každý ťahá publikácie z netu,myslím že nieje problém mi poslať sz a je to vyriešené. Naozaj nikto nevie pomôcť ani pár skenmy na motor?