Protože sem se rozhodl Phantoma neuspěchat, pořídil sem si jinou rouru. budu stavět obě současně. když sem tak koukal po e-shopech, zaujal mě právě tenhle prevít. naštěstí ho měli i v Libereckém mpm tak sem neváhal. bude to jen krabička dokonce i bez leptů. Výlisky jsou myslím si naprostá lahůdka , večer do toho říznu. kamo bude viz krabička, bo stavebnice jinou neposkytuje ( pouze jiná číselná označení ). takže, hurá na to
díky, wash je udělaný syntetikou na akrylový podklad. 95% ředidla a 5% barvy. napuštěno štětečkem a pak sem to ještě ošmrdlal štětcem namočeným v S6001.
Tak sem se poprvé pokusil napustit spáry olejema. naředil sem je S6001 a šlo to docela dobře. odstín možná nebude oplně ok. ale já jsem celkem spokojen. z fotek asi nebude moc vidět zašpinění, ale nějaké tam je .
Na to, žes ses o to pokoušel poprvé to není vůbec špatný!! Jen si dovolím poznámku: připadá mi, že na spodku trupu, místech kolem přední podvozkové šachty nemáš obnovené rytí.. Anebo je to focený z blbýho úhlu a zkresluje to?!