Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Silvestrovský DeathMatch o tři stavebnice firmy Eduard a tři soudky bavorského piva - Aneb Hon na Šneka 2017 má téma Focke-Wulf Fw-190 v jakékoliv verzi !!!
Dalo to určitě kopec práce, ale výsledek podle mě za to nestojí. Ty lajny byly fakt decentní, obdelníčků bylo snad 3-4x více a pravděpodobně byly všechny stejné. To je prostě podle mě nemožné touhle technologií v 1/72 dosáhnout. Obtisky by vypadaly líp.
Přílohy
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
nechci do toho moc kecat ale atol hoby dělá leptané šablony na chodníčky v 1/72, 48 i 32. Když už chce někdo stříkat tak by to mohlo být lepší řešení.
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
Co se týče těch chodníčků, tak ani v obtisku nejsou v zmenšené v měřítku, protože to by každá jednotlivá čárka musela mít rozměry snad okolo desetiny milimetru. Já si myslím, že když je ještě lehce přebrousím, tak výsledek bude naopak lepší než z obtisku. Toť můj názor. A že šablony vyrábí Atol hobby vím, ale nevlastním je.
HOTOVO!!! Teď jdu na pivo. Až bude čas tak dám lepší fotky. P.S.: Že mám na horní straně křídla blbě kříže vím, tak mi to nepište. Holt provozní slepota. Došlo mi to po washi a už se mi to nechtělo brousit. Moje svědomí a moje vitrína se s tím už srovnali