Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Forum

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 61 z 91 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 91
  • Odpovědět s citací

Re: Forum

Příspěvekod RaK » 12 bře 2013, 19:16

Martin Černý 'Černoch' píše:Ano, buď psát nám , nebo dát novej příspěvěk v tématu - bohužel . Poděkuj těm co si z toho tady dělají holubník a mažou si příspěvky když se jim něco nelíbí. Témata pak ztráci smysl, třeba ve stavbách.

Opravdu nejde z podmínky zákazu editace příspěvků vyjmout téma "modelářská burza"? Obávám se, že se z toho fakt zblázníte. Já tam edituju svoje příspěvky, podle stavu nabídky, i 5x denně. Navíc mažu obrázky, když nejsou aktuální, aby nezabíraly zbytečně místo.... I pro prohlížející je pohodlné, když uvidí aktuální stav inzerátu hned na prvním příspěvku.

Důvody zákazu editace chápu. I když jsem si dva dny myslel, že chyba je na mém přijímači :wink:
RaK

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 12 bře 2013, 19:41

Hoši, koukejte zapnout editaci přízpěvků nebo mě naštvete. Jak mám zastavit hlasování v přízpěvku, editivat gramatické chyby nebo překlepy atd.? Co je to zase za byrokracii totok. Jsme sice v EU ale myslel jsem že od Bruselu je to daleko.
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 12 bře 2013, 19:55

Hele, nevím o co go přesně, ale není to vlastní promazávání vizitkou spíše dotyčného?
Když ze sebe chce dělat joudu tak ať dělá.

BTW: editaci lze nastavit až na jednotlivá fora, ale je to docela opruz.. aspoň poprvé.
Pokud admini nechtějí edit povolit globálně, mohli by si s tím zkusit pohrát.-))
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 12 bře 2013, 22:05

Filip Tomči píše:Hoši, koukejte zapnout editaci přízpěvků nebo mě naštvete. Jak mám zastavit hlasování v přízpěvku, editivat gramatické chyby nebo překlepy atd.? Co je to zase za byrokracii totok. Jsme sice v EU ale myslel jsem že od Bruselu je to daleko.

příspěvek .... myslím, že tobě by to zapnout mohli ..... ale on to píše v SZ i megagubernátor zdejšího chlívku...
hele totok? jak dlouho jsi na té Moravě??? :grin:
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 12 bře 2013, 22:07

Pojistovak píše:Hele, nevím o co go přesně, .....)
jde o celkem bezvýznamné éro Me-410 jsem se bavil....
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Míra Zn. » 13 bře 2013, 12:23

Martin Černý 'Černoch' píše:Ano, buď psát nám , nebo dát novej příspěvěk v tématu - bohužel . Poděkuj těm co si z toho tady dělají holubník a mažou si příspěvky když se jim něco nelíbí. Témata pak ztráci smysl, třeba ve stavbách.

A proč těmto ichtylům nepoděkujete sami banánem. Nepříjde mi moc logický trestat stovky uživatelů co se snaží prvidla neporušovat kvůli cca třem dobrákům kteří maj pravidla na háku a starší témata takto znehodnocují. Pochybuju, že by tady někdo takovej (po kom ve většině reakcí zbydou jen tři tečky) někomu chyběl. 8)
Míra Zn.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Libor Walach » 13 bře 2013, 12:31

Bude v návaznosti na pravidla o editaci upraven i článek 16 z doporučení na příkaz?
http://www.kpmopava.cz
Diletant back on tour.
Libor Walach

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 13 bře 2013, 13:17

Míra Zn. píše:

A proč těmto ichtylům nepoděkujete sami banánem. Nepříjde mi moc logický trestat stovky uživatelů co se snaží prvidla neporušovat kvůli cca třem dobrákům kteří maj pravidla na háku a starší témata takto znehodnocují. Pochybuju, že by tady někdo takovej (po kom ve většině reakcí zbydou jen tři tečky) někomu chyběl. 8)

Postih banánem je jistě namístě, nicméně, jde o trest až po činu , kdy je vše zničeno. A co si takovým trestem dokážem? Vymazané příspěvky nám to nevrátí, a takto editovaná témata budou zničena tak jako tak. Tady holt musí nastoupit preventivní nástroj jak tomu zabránit. Vím , že jste to odnesli nejvíce vy ,kteří se chováte normálně. Víme to v M4 dobře . Nadruhou stranu , byli tady dva případy poměrně krátce za sebou ,které udělali celkem slušnou paseku v asi šesti tématech. To nejde nechat jen tak.

To Libor Walach - předpokládám že pro české a slovenské modeláře by to mělo být samozřejmé. Nekontroluju všechno, ale pokud se mě něco nezdá a potvrdí se to, bud uživatele požádáme o nahrání fotek na MF nebo mu to překopu sám. Už jsme to několikrát dělal. Problém je se zahraničníma modelářema. Tam to zatím toleruji.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 13 bře 2013, 13:18

Diky za pripominku.
Rozhodne o tom budeme uvazovat.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!!
Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!!
Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Míra Zn. » 13 bře 2013, 14:20

Právě ten banán by jako prevence fungovat mohl... Kdyby dotyčná horká hlava věděla že okamžitě příjde o účet který má několik let, tak by třeba stačila vychladnout aniž by napáchala škodu všem ostatním. Ale zničený témata by to nevrátilo, to je fakt.
Aby byla editace možná alespoň týden od odeslání, to by nešlo? Starší témata by to ochránilo, a na opravu chyb a aktualizaci burzy by to částečně i stačilo. Těch 10 minut je fakt dost málo...
Míra Zn.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 13 bře 2013, 21:52

To Adminstrátoři - Chci se omluvit za můj předchozí přízpěvek. Přemýšlel jsem o tom a máte asi pravdu. Hold si bude muset člověk asi dvakrát promyslet než něco napíše. Když už člověk něco napíše, tak by to mělo platit a né že bude měnit nebo mazat to co napsal jak se mu to zlíbí. Takže asi tak.
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 14 bře 2013, 08:12

Filip Tomči píše:To Adminstrátoři - Chci se omluvit za můj předchozí přízpěvek. Přemýšlel jsem o tom a máte asi pravdu. Hold si bude muset člověk asi dvakrát promyslet než něco napíše. Když už člověk něco napíše, tak by to mělo platit a né že bude měnit nebo mazat to co napsal jak se mu to zlíbí. Takže asi tak.

příspěvek se píše s "s"
a hold?
Mnoha lidem dělá problémy správné používání slov holt a hold.
Hold
Význam tohoto slova je POCTA. Používáme ho tedy v případě, že chceme někomu složit poctu, nějakým způsobem ho ocenit.toto slovo se často používá ve spojení vzdát/složit hold někomu.
Holt
Na druhé straně pak stojí slovo holt, které má význam ZKRÁTKA, PROSTĚ. Pokud tedy můžeme slovo holt nahradit těmito synonymy, píšeme na konci hlásku T. Musíme si dát ale pozor na to, že slovo holt je hovorové a podle toho ho používat.

P.S. já jsem češtinu neučil :grin:
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Paulík » 14 bře 2013, 10:28

Je toto téma kde sa majú riešiť veci ohľadom fóra alebo jazykové okienko? Troll.
Obrázek
IPMS-KPM-Tatranskí Orli
Hotovo:
OH-13S Sioux (1/48 Italeri)
Ján Paulík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimir Kafka » 14 bře 2013, 12:53

Martin Černý 'Černoch' píše:Problém je se zahraničníma modelářema. Tam to zatím toleruji.

proc dvoji metr pro zahranicni modelare? je problem v jazykovy bariere?
jednomu jsem to tu psal:
viewtopic.php?f=6&t=65962#p1289291
dokonce podekoval, zrejme je ale uplnej ignorant, protoze to na photobucket hazi dal.. :-D

prijde mi dost nefer, ze nekdo dostane hned zjebano za externi linky (naposledy nganasan v zajimavych fotkach letadel) a cizincovi nikdo nenapise ani prd, akorat samy "very nice", jen proto, protoze jsou liny nebo neumi anglicky napsat nejakou kritiku..

jinak k tomu mazani temat, trochu mi vadi, ze tu dodneska visi ta torza temat, bud uplne jenom s teckou, nebo s odebranejma fotkama, jako pomnik debility toho dotycnyho modelare (modelaru).. ne ze by to bylo nejaky velky drama, ale bylo by to asi lepsi smazat uplne.
Airone Hobby FB
Obrázek
Vladimir Kafka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 14 bře 2013, 13:16

Zahraniční - vzhledem k tomu kolik jich sem chodí a vkládá svoje fotky, mě nepřijde smysluplný je prudit s tím aby vkládali fotky přímo na MF. Neříkám že to ale musí tak zůstat.

Případ nganasan - kdyby přemejšlel a místo přímého nalinkování fotky velký jak kráva , která se načítá dlouho a svou velikostí skvěle rozhodí zobrazení stránek použil obyčejnej link nebo si dal tu 5 ti minutovou práci (namísto ubohého vymlouvání navelikost příloh na MF) , fotku stahnul, zmenšil a pak postnul, tak nikdo neřekne ani popel. Používání toho co nosíme na krku není občas od věci. V případě že by ta fotka co linkoval měla nějakou normální velikost, tak si toho pomalu nikdo ani nevšimne a neřekne ani popel.

Promazané příspěvky - ani se mě je nechce mazat, právě z toho důvodu který jsi uvedl- ....jako pomnik d.....y toho dotycnyho modelare (modelaru).....
Jen at se lidi podívají jaký sou tu borci a co dokážou když není vše po jejich.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 61 z 91 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 91

Zpět na Modelforum