Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Forum

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 48 z 91 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 91
  • Odpovědět s citací

Re: Forum

Příspěvekod Luboš Pavel » 18 kvě 2011, 21:30

Ja chodím do sekce burza poměrně často a přijde mi osobně zbytečné vyžadovat lokalitu. Většina prodávajících má ve svém profilu uvedené bydliště, takže je adresa prodejce předem dána. Do inzerátu se většinou vkládá způsob platby a výše poštovného resp. uvedou se alternativní možnosti realizace obchodu - možnost osobního předání v místě bydliště prodejce, předání na soutěžích apod. Stejně tak je uvedeno i poštovné napr. pri platbe predem tolik a tolik nebo na dobirku apod.Myslim, ze detaily transakce jsou dosti individualni a jsou zalezitosti prodavajiciho a kupujicicho.
http://www.modelari.org
Luboš Pavel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 18 kvě 2011, 22:01

2Pix píše:vim kdo sou cerveny ze to sou admini :) nerikas mi absolutne nic novyho, jen mi spis vrtalo hlavou proc se jim rika prave "M8" :)

M8 je od "Mighty 8", takova hricka od doby co jsme zacali jednat o prevzeti ModelFora.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!!
Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!!
Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 19 kvě 2011, 06:56

Gloku, vem si třeba některé dotazy nověpřihlášených kolegů. Založí si prvním dotazem téma, které tu již je v mnohokráte se opakujících dotazech např. čím lepit lepty apod. To je kompenzováno u zahr. for, že první nebo několik prvních příspěvků je prověřeno a pak teprve jsou propuštěna.
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 19 kvě 2011, 07:22

Marder píše:Gloku, vem si třeba některé dotazy nověpřihlášených kolegů. Založí si prvním dotazem téma, které tu již je v mnohokráte se opakujících dotazech např. čím lepit lepty apod. To je kompenzováno u zahr. for, že první nebo několik prvních příspěvků je prověřeno a pak teprve jsou propuštěna.

No a jak by sis to predstavoval, jako ze by nejekaj automat neco porovnaval? Nebo ze by to nekdo delal manualne? Osobne jsem uz vickrat videl ze uzivatel fora upozornil takoveho tazatele ze se opakuje a kde najde odpoved dcoz mi pride jako slusna a dobra forma. Vyhledavani tu nefunguje uplne nejlepe (a neda se s tim zatim nic delat) a tak nemusi byt to "spravne tema" nalezeno. Myslim ze to zbytecne komplikujes.
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 19 kvě 2011, 07:42

Já to nekomplikuji, to byl pouze návrh. Když vyhovuje plno zbytečně založených témat, třeba jaké barvy jsou nejlepší na štětec a nemá to vliv na kapacitu fora OK.
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Luboš Pavel » 19 kvě 2011, 08:03

Takové témata se vetšinou zamknou nebo vymazou, kdyz se jedna o dvajak nebo trojak. Jinak na LSP jsem o autorizaci pro psani prispevku musel požádat mailem a jeden z adminu mi to musel schvalit. To mi prijde dost neprakticke. Slo jen o to, abych mohl reagovat, ale rozhodne to nezabranilo tomu, abych tam nenapsal zadne blbosti :-k
http://www.modelari.org
Luboš Pavel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 2Pix » 20 kvě 2011, 17:28

to: Lubos Pavel

DD,

a to si myslis ze bych se ptal extra na lokalitu kdyz ji ma nekdo vyplnenou? :D ale no tak! nejednejte se mnou jak s debilem :) ... bhh bhh bluu bluuu ... autiiskooo :D ...

Proste mi prijde ze pri udavani inzeratu by se melo dodat potencionalnimu kupujicimu co nejvic potrebnych info. Kdyz jedu kupovat auto, tak taky dam na to jestli pan inzerent napise technicky stav a doda nejakou fotku, nez napise jenom "prodam xxxxxx zachovaly stav nutno videt", je to stejny jako kdyz nekdo napise "prodam, mirne rozestaveny" ... to je vypovidajici hodnota asi tak jako "umrelo mi auto na dalnici... kde? ... no nevim".

k otazce podobnych temat ... existuje vei zvany "tag" a "tag cloud" :) ... a taky se tu najde hromada prispevku ktery si zaslouzi bejt v "top milion tipu a triku", ale nikdo nic neudela pro to aby tam byly ( jeden specielne sem orodoval, marne...). Stejne jako si kazda sekce zaslouzi vseobecny shrnuti (a prokousavat se 50ti strankovym povidanim kde se to zvrhne v honeni ega o tom kdo dela lepsi modely neni zrovna vono) ... Pokud datedo kazde sekce "prectete si nez se zeptate" se seznamem nejbeznejsich dotazu, tak ja osobne nevidim zadny emocionalni problem s tim na ferovku dotycnymu tazateli tema zamknout s patricnym odkazem "RTFM" ... Chapu ze MF je obrovska obluda ktera se neda lehce kocirovat ...
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein!
Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger!
Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
2Pix

• Odpovědět s citací

Příspěvekod fredy » 22 kvě 2011, 12:24

Mám jednu technickú otázočku. Chcel by som umiestniť do podpisu odkazy na čo najviac mojich modelov tu na MF ale podpis je samozrejme obmedzený ( čo je dobre ) Preto by som chcel vytvoriť tému s obsahom a názvom čosi ako "Všetko moje tu na MF". Lenže keďže môj záber je väčší ako napr. lietadlá a podobne ( niečo podobné majú niektorí kolegovia ale vždy v rozsahu témy ) tak moja otázka znie : KDE ? Kde umiestniť tému tak, aby nezavadzala . Pôjde v podstate o zoznam všetkého čo tu na MF mám plus vždy jedna info fotka. Do podpisu by som teda dal len jeden odkaz a bol by pokoj. Rozmýšľal som o sekcii Skupinové stavby. Neviem, poraďte. :?: :?: :?:
Život je rad za sebou nasledujúcich provizórnych riešení.
Manfréd "Fredy" ŤUKOT
fredy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Hlaváček » 22 kvě 2011, 12:32

a musíš to mít nutně zde na foru?? udělej si blog a tam si nahaž všechny modely -do podpisu si dej odkaz na blog.Je to otázka chvilky a není to nic složitého,narozdíl od vymýšlení nějakých témat.
KLUBÍČKO!
http://afvmodels.blogspot.com/
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Petr Hlaváček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod fredy » 23 kvě 2011, 21:08

Áno, rád by som to mal tu na MF ( ak je to možné ).
Život je rad za sebou nasledujúcich provizórnych riešení.
Manfréd "Fredy" ŤUKOT
fredy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 23 kvě 2011, 22:58

Však si udělej galerku,nebo prostě jen tvůj topic do kterýho si dej svoje výtvory a svoje postupy a pak si do podpisu dej jen odkaz na ten topic na modelforu a máš to ne ? stačí projet ostatní fora kde omezení podpisu není a tam to vypadá tak že minutu scroluješ nečí podpis než se dostaneš k příspěvku ":)" ....stačí myslet
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Jezl » 24 kvě 2011, 06:13

Radek3057 píše:Však si udělej galerku,nebo prostě jen tvůj topic do kterýho si dej svoje výtvory a svoje postupy a pak si do podpisu dej jen odkaz na ten topic na modelforu a máš to ne ? stačí projet ostatní fora kde omezení podpisu není a tam to vypadá tak že minutu scroluješ nečí podpis než se dostaneš k příspěvku ":)" ....stačí myslet

možná by nebylo na škodu si přečíst celej Fredyho příspěvek :-D
Honza Jezl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 24 kvě 2011, 07:30

Petr Hlaváček píše:a musíš to mít nutně zde na foru?? udělej si blog a tam si nahaž všechny modely -do podpisu si dej odkaz na blog.Je to otázka chvilky a není to nic složitého,narozdíl od vymýšlení nějakých témat.

Když mám stavbu tady,tak by to bylo od věci :)
Radek3057 píše:Však si udělej galerku,nebo prostě jen tvůj topic do kterýho si dej svoje výtvory a svoje postupy a pak si do podpisu dej jen odkaz na ten topic na modelforu a máš to ne ? stačí projet ostatní fora kde omezení podpisu není a tam to vypadá tak že minutu scroluješ nečí podpis než se dostaneš k příspěvku ":)" ....stačí myslet

On myslí stejnej podpis co mám ja...a jestli je to na minutu scrollovani..tak někde bude chyba.
A právě diky omezení jsem musel jeden odkaz znefunkčnit..
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 24 kvě 2011, 08:04

Luboš Pavel píše:Takové témata se vetšinou zamknou nebo vymazou, kdyz se jedna o dvajak nebo trojak.

Tak na tuto informaci bych moc nesázel. Za poslední týden je tu pár témat, která by si to zasloužila, např. viewtopic.php?f=19&t=56207 nebo viewtopic.php?f=19&t=56362 . A tvrzení, že tu nejste stále a nemůžete vše kontrolovat radši nepiš. Jsou tu jedinci, kteří tu jsou každý den se svými desítkami příspěvků a tak by jednou za den mohli provést kontrolu, která by zabrala pár minut.
Hotovo:
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pufo » 24 kvě 2011, 09:01

...
Naposledy upravil pufo dne 07 zář 2011, 22:48, celkově upraveno 1
Tomáš Průša
pufo

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1352 • Stránka 48 z 91 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 91

Zpět na Modelforum