ty teda válíš, super práce!

Karel Pilát píše:Všichni už jsou s Nočním lovem hotoví nebo před dokončením, já jsem se propracoval těsně před nástřik modelu.
Fíkus píše:Prostě NÁDHERA, tohle z toho vysochat![]()
Jinak ICM připravuje Do 17 Z2, Do 215 B4, Do 215 B5 - noční stíhačku
Karel Pilát píše:Všichni už jsou s Nočním lovem hotoví nebo před dokončením, já jsem se propracoval těsně před nástřik modelu.
DOSKOČIL MICHAL píše:jsi mě zase předjel. Já teprva lepim kabinku, už na nic nečekám . Jen pěkně pokračuj a až Ti zase zbyde barva, tak ji někam použij ..![]()
Karel Pilát píše:DOSKOČIL MICHAL píše:jsi mě zase předjel. Já teprva lepim kabinku, už na nic nečekám . Jen pěkně pokračuj a až Ti zase zbyde barva, tak ji někam použij ..![]()
Já jsem potřeboval nastříkat rámy kabin RLM66 a pak jak jsem měl špinavou pistoli od těch 3 kapek barvy, tak mi jí bylo líto čistit.
Teď vymejšlím, jak smysluplně pokračovat tou černou kamo přes černej preshading.
Počítám, že tam teď fouknu tak dva odstíny šedý a pak černej filtr, ale nevím, jak to dopadne, černou kamo dělám poprvé.
DOSKOČIL MICHAL píše:no já na to čekáma budu zkoušet to samé příští týden ( na 110 a Defiantu )
určitě budu začínat světlými a ztmavovat
tak držim palce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník