Na patláku jsem za vydatné pomoci Pavla a předsedy začal dělat na kočičkách. První bude předělávka britský Mk.II weekend na F6F-3K pak bude následovat klasická trojka a pak pětka early
Super, že tady se mnou někdo staví. Kterého barevného Drona sis vybral??
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Ještě je potřeba stříknout interiérovkou cowling a dron je připraven na surf. Na ostatních makám polehoučku, páč mám za zády neustále pomocníka a tak nemůžu barvičkovat
Dnes jen slovně. Nechtělo se mi brousit Drona, tak jsem si nasurfoval směrovky na pětku a trojku a zkusil od ruky nanýtovat a ono to šlo A než mě vyhnali pracovat na zahrádku jsem stihnul nasurfovat ještě křídla trojky a pravé skoro nanýtovat - taky od ruky, i když některé řady letí, ale i tak jsem spokojen šlo to rychle
Ve volné chvilce jsem slepil a stříknul kolečka. Né že bych chtěl dělat nějakého doporučovatele a nebo placeného agenta Eduardů, ale Brassinová kola jednozančně doporučuji k nákupu Teď někdy by je měli vydat v samostartné sadě a Mr. De Snek udělá pěknou rezenzičku chi chi Jinak doufám, že se mi dnes podaří nanýtofat a i nafotit Drona
Já mám svého hotového, s fotky dám až po naší soutěži.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl