Pak jsem ale zjistil, že kromě trupu mám navíc i jeden komplet podvozek a téměř celý kokpit. Chybí jen podlaha, sedačka, díl s podavači ze zásobníku a zadní přepážka za sedačkou. Dále samozřejmě kulomety a motor. Výškovku a směrovku jsem již začal vytvářet z plastové destičky, takže ty budou. A červík začal hlodat...co s tím. A výsledek bude asi takový. Pokusím se nějak dodělat vybavení kokpitu (tak nevím, jestli tohle označení patří i na chmelnice) a něco jako kulomety a motor. Spíš jen tvarově a pak přes to hodím nějakej hadr, jako že to je přikryto ;o) Pak se budu muset poprat s místem, kde se nasazují křídla. Bude to chtít hledat fotky, nebo výkresy. Sám ještě úplně nevím co z toho vznikne a jak to bude vypadat, ale slibuji..budu se snažit to nezmrvit.
Zkusil jsem na sucho sestavit trup..a ouha..na čumáku nám to nějak nesedělo a škvíra mě docela překvapila. Kde asi udělali soudruzi v Eduardu chybu? Nejsem přeci blbej...marking A+B díl 7, marking C+D díl 11. Pak mě napadlo díly prohodit...a řekl jsem si, že ten návod bude lepší někdy nečíst