Při prohlížení Sheyových stript downů, Slávova Caudrona a Villalbových stripů v Modeláři jsem se rozhod něco takovýho spáchat. Jestli to zvládnu uvidíme. Začal jsem stavbou trupu, kterej sem zkusil spájet z meděného drátu (pájel sem poprvý). Podle výkresu z Windsocku sem přez kopírák obkreslil konstrukci na prkýnko a pomocí špendlíků sem udělal šablonu a spajené bočnice byly na světě. Z dřevěného a balsového špalíku jsem vybrousil zužující tvar trupu a v dřevěné šabloně jsem začal pájet příčky. Po pár pokusech a jednoho nápadu že to vzdám byl tup na světě.
Přílohy
Naposledy upravil Timi dne 20 črc 2009, 16:16, celkově upraveno 1
Krásné pájení, akoby to nebolo po prvý raz . A aj krásna kostrička . Na pájení používaš klasiský cín a mikropájku, alebo miesto cínu pastu, ktorú len natrieš na potrebné miesto a nahreješ?
Držím palce. Dal jsi se na docela řezničinu. Takové malé soukromé sado-maso. Už máš vymyšleno, jak budeš dělat žebra a nedrátkové kousky? Každopádně držím palce.
Měřítko je 1:48, pájím obyčejným cínem a pistolovou pájkou. Opravdu sem pájel poprvý ale táta už něco napájel takže jsem dostal rady jak na to. Sheyo nad tím přemejšlim a nejspiš to bude plast nebo balsa, budu muset vyzkoušet.
Jestli budu potahovat este nevim ale spis ne, ne že bych měl strach mám pár zkušeností s lítajícíma a potisk lozeng na modelařskej papír už sem taky zkoušel ale uvidim. Spíš použiju nejaky sou častky plastový hlavně klapku směrovky a výškovky protože mám strach jestli to zvládnu. Na vyplétání se taky nemužu dočkat, ale ted řesim problém jak pridělat očka pro výplety.