Naposledy upravil LR_ dne 13 led 2014, 15:37, celkově upraveno 1
Marek Mincbergr píše:No, pruhy jsou reportovány během velení Jasta 5, kam si vzal svůj stroj od Jasta B po aféře s F.J.Walzem. Bohužel jsem nedohledal fotku, kde by byly vidět. Nicméně bohužel budu mít připomínku ke zbarvení. Fotek tohoto stroje mám asi 7 nebo 8. Bohužel na žádné není kombinace srdce na hřbetě trupu a centrálního chladiče. Pokud je na fotce vidět srdce na trupu, má mašina už vyměněné křídlo za kus s "offset" chladičem. Je mi to líto. Ale netvrdím, že nemohla existovat zobrazená varianta. Jen na ni nemám foto. Jinak tu mašinu lze také najít (s popisem geneze zbarvení) v sekci profily na http://www.mincbergr.net (omlovám se za přihřívání si polívčičky)
EDIT
Ještě jednou na zdůraznění - nekritizuji ten model a neodrazuji od dalších staveb. Jen (bohuže ex-post) přicházím s komentářem, že tato podoba zřejmě není podložená (repektive jsem ji nenašel). To ale neznamená, že nemohla být. A pokud nebyla, tak se nic neděje, kolik já mám doma podobně "přesných" modelů, to raději nekomentuji. Vždycky se poklady nebo "někdo moc chytrej a rád to dávající najevo" (jako nyní já) objeví po dokončení stavby. Takže prosím na pohodu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník