Ahojky!!! Já jsem nezahálel, celičký týden jsem si připravoval díly na tento létající aparát. Bude celá v lozengu, obtisky jsem už vyzkoušel a mělo by to jít. A nebojte se mám ve skříni ještě jednu připravenou na mač .
ruka je pro porovnání velikosti
Přílohy
Naposledy upravil Turboduck dne 04 led 2007, 19:18, celkově upraveno 4
Vypada to, ze v pondeli bude nepravidelny spoj Brun - Pilsen - DE ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
začal jsem nanášet lozengové obtisky . Dobrá zpráva !!! Obtisky od RODENu vydržely . Ted budu doufat, že zůstanou na místě . Na usazení jsem použil Adhesol a Hypersol. Po zalakování tam budou červený přelepy přes žebra.
vše zůstalo tam, kde jsem to včera nechal , dnes jsem přidal několik dalších pásů a pravý bok trupu. Taky jsem vyzkoušel nanést červené přelepy přes porty.
nelením , průběžně nanáším obtisky, nebudu sem zbytečně dávat fota, , až udělám nějaký větší pokrok - obtisky budou na celým modelu nanešeny, tak to sem prdnu Je to pěkná opičárna, horní křídlo má vrchní potah hotovo a pokračuju na trupu
tak jsem se po delší době vrátil ke stavbě a zjistil jsem, že obtisky částečně odpadly. V tuto chvíly Gotha leží v lavoru a odmáčí se.
Nějak mě to nevadí, odstín lozengu se mi stejně nelíbil, udělám nějaké vymyšlené noční kamo ( černá, tmavá šedá). Bude to jen trénigová stavba, mám ještě před sebou stavbu G. II/III s leptama
Obtisky odpadly. Škoda. Ale proč? Jak psal Jirka, chybí nástřik barvy. Obtisky nanášet ne na holý plast ale na základový nástřik lesklou barvou, nebo matnou barvou a lesklým lakem. Nikdy, opakuji NIKDY ne na holý plast!!!
Jinak letadýlko je to pěkné
Jak jsem slíbil, vracím se ke Gothtě. Jelikož nemám a ani nechci lozengový obtisky, rozhodl jsem se udělat změnu v typu, bude to denní kamo (bílá? světle modrá?) IV. Odstraněny původní lozengy z trupu a křídla.
A aby jste mi věřili, tady je foto.... bílá...