Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Fakt tomu rikam alespon progress ...
Teda nam, co jsme prave v praci, delas pekne sliny ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
No, já mám v 1+1(předělaný na 2+1) taky dost "místa". Přesto radši stavím čtvrtky, akorát v technice přejdu na 72.
Taky mám dnes volno, zítra do rachoty, ale musím stěhovat nějaký skříňky .
Panove ... tojste nevideli moje bydlenicko v DE ...
Mame 3+1 ale asi 55 metru ctverecnich ... No a v zime jsme v tom nejmensim pokojiku, co ma asi tak 8,5 metru ... Je to zarizene jako kancelar, sklenik a modelarska dilna ...
No a protoze se tam prisvicuje kytkam (zena dela Africke Fialky a ma jich cca 200 druhu) tak jsme tam zalezli vsici, takze zena, dcera, kluk, a moje malickost ...
No tam si placam sve modely ... 1:48 ... ale huz mam nakoupene i 1:32 aby bylo veseleji ...
Ja zapomnel na 4-nohe obyvatele ... Dva persani a jeden chlupatej smetak ...
A propo jake ze to kyticky dela ??? Nechce nejake Filalajky ???
Tak nějak co se jí líbí, nijak se nespecializuje. Teď ji chytli orchideje. Ale kytek už je tady dost, žádné fialky . Máme ještě zahrádku a velkej balkon, takže to je kytek požehnaně.