Myslím že to dotáhnu až do zdárného konce. Pro mě bylo zatím nejhorší usazování horního křídla u R.E.8 od Airfixu....dělal jsem nové vzpěry...a bylo jich moc a nebylo se čeho chytit. Dotaz...čím tmelit. Já používám Tamyiu Puty, ale tmelím vždy min.2x Vždy se mi tam dělají asi bublinky a při broušení se pak objevují na povrchu malinkaté dirky. Docela mě to nebaví...
Přílohy
Srovnat kryt kulometů,kryt motoru a trup stojí za to...
Po dlouhé době jsem zaznamenal jistý nepatrný pokrok ve stavbě. Pomocí šablon jsem nastříkal výsostné znaky a kamufláž...bude to ale chtít ještě doopravit
Teď už jen výrobní číslo, popisky, lak, patina, vzpěry, výplety, vrtule, ostruha, směrovka, kulomety, ovládání křidékek, kola, plechového čerta na kulomety (opravdu nevím jak ho udělat atd.)....takže myslím, že při moji rychlosti je tady v listopadu další kousek
..vzkaz pro Vlastimila a ostatní potencionální stavitele..: Snipe už není Camel..! ..takže v ní motor Le-Rhone už nemá co dělat..! Poháněly jí jen motory Bentley B.R.2 (..popř.A.R.2..ale to bylo totéž) o výkonu 230k..nebo 200k Clerget 11Eb..anebo stabilák A.B.C Dragonfly-320k.. S tím 120k Le-Rhone by to bylo polítání,jako s Bleriotem.. A jen tak mimochodem..meziválečný nátěry měla "Sluka" hezčí,než ty fádní válečný..kterých máte ve vitrínce jistě požehnaně...
Vzkaz pro Zdeska vím že v 7F1 byl Bentley...možná se mi ho nepodařilo tak dobře znázornit ale je to on.... snad až bude foto v barvě na motor tak to bude vypadat jinak...je tak strašně titěrný
.. ..on se mi nerozbalil ten obrázek,kde jsou vidět zvedací tyčky a tak jsem si toho nevšiml..a díky jen viditelným rourkám sání na obrázku nad ním,který se rozbalil, to vypadalo,že stavíš Le-Rhone.. Takže BERU ZPĚT..!
Ještě ke kamufláži...bohužel dělám letadla co lítala ve WW1 a aktivně se tam i zapojila...(a tento Snipe se zapojil víc než dost ) a jelikož nepočítám že budu mít víc jak jeden Snipe tak zůstanu u tohoto Barkerova Sopwithu.
Pokud ho dodělám, začnu se poohlížet po Dolphinu...snad se na něj někdy vrhnou eduardi.... To Slavkoss: mnoho úspěchů při stavbě...poměrně jsem se zapotil, a to nejsem ještě v cíli