Dlouho sem chodil kolem tajemné skříně zkrývající Albatros W 4-ku do Eduarda 1:48,na které byly 2-leté nánosy prachu,ktré jen čekaly až je někdo setře a rozluští návod ...a tady už je-na fotkách vám asi připadá upatlaný a na sedadle a pod ním je nějaký humus-prach(už sem ho setřel),ale přesto si myslím že vypadá lépe než moje předchozí modely
Já ti nevím, Honzo. Nechci se tě dotknout, ale mě to připadá nějaké "upatlané" celé. Myslím tím motor, sedačku i kulomety. Ty jsi to maloval štětcem? Na tom motoru mi přijde, že jsou tahy nějak moc vidět.
Možná to dělají fotky, nevím.
No maš pravdu,ty kulomety sou upatlane a motor asi patinovanim,ale ve skutecnosi to neni tak zle,jo a ten prach-balzu sem nebrousil,ale odděloval křídlo od klapky
Jestli můžu radit, příště až budeš barvit a máš problém s prachem (kdo nemá), zkus mít na stole hrnec s vodou a to, co nabarvíš, polož na nějaké síto (nebo něco jiného - já používám pruhy polystyrénu do kterého vpichuju díly přidělané tack-item k párátku) tak, aby to bylo nad vodou... bude to lepší. Je to tip který sem tady okoukal a opravdu to funguje.
No-udělal sem zvěrstvo-potom co sem to slepil,zatmelil a dokonale "vyleštil" trup, tak se mi ta sedačka ani ty pásy nezdály tak sem je vyrval (přitom se mi zničili i jiné věci-ty šly taky ven) obrousil sem to a znova natřel. Taky sem obrousil kulomety a natřel černou barvou. Motor jsem vylepšil přejetím vatové tyčinky do uší-nejsou tam takové stopy po štětci při patinování-zašlu foto...
Všem fakt sorry, ale ňák sem neměl čas-to víte, pololetní vysvědčení a navic sem na to tak trochu zapoměl, no co ale už je tu to foto... -slepil jsem a vyhladil plováky -slepil,vyhladil,nastříkal a dvěma vrstvami oleje zdřevnatěl trup -znovu slepil a nabarvil kulomety -nastříkal vrtuli a naolejoval-s jejím středem sem se nenamáhal-bude tam kužel -nastříkal konec výfuku žlutobéžovou barvou-později jej nechám zrezavět pod nánosy pigmentů...
Jenom taková technická. Vím, že mám nejmíň co mluvit, ale nezapomněl jsi na tom výfuku očistit dělící rovinu formy ? Myslím mezi jednotlivými přívody od válců. POkud blbě vidím, tak se omlouvám.